Et tilbageblik på August måned + lidt shopping


Min August måned:

● Sommerferien sluttede og hverdagen startede ud med et møde med ny sagsbehandler.
Jeg var på ingen måde klar til at vende tilbage til hverdagen igen efter ferien, og da slet ikke når jeg med det samme skulle springe ud i at have et møde med min nye sagsbehandler. Jeg er ikke god til det der med udskiftninger af folk der skal "styre mit liv" igennem kommunen, og jeg var da også dårlig i dagene op til dette møde. Men det hjalp en smule at det faktisk var mødeleder fra før Sommerferien som endte ud med at være min nye sagsbehandler. Hun virker flink og jeg håber virkelig at hun er lige så forstående og accepterende som min forrige sagsbehandler. Kryds fingre sammen med mig!

● Vi havde ubudne gæster i haven som udsatte stor brandfare for os og vores naboer.
Ved et tilfælde opdagede jeg en dag, at vi havde fået uønskede gæster i haven. Og ikke nok med at de sad i vores private have og hørte høj musik, men de havde også taget vores havemøbler og en af vores store kuglegrill og sad og grillede op af vores knastørre buske og træer på et underlag af endnu mere tørt græs. Hvilket udsatte både vores naboer ved siden af boligblokken og os for brandfare, i en weekend hvor der havde været forbud mod at grille midt i hedebølgeperioden. For fanden da også. Folk render seriøst rundt med hovedet oppe i røven på dem selv. Og hvor er jeg træt af at folk ikke kan kende forskel på "dit og mit" og "privat og offentligt". Så efter at have fortalt dem om at de ikke måtte være her og ikke ville flytte sig, så måtte jeg have politiet til at fjerne dem. Og de kom da også indenfor en time og fik dem til at pakke sammen, stille vores ting på plads og fise af.

● Cosmo fyldte et år mere i denne måned.
D. 18 August fyldte pelstotten hele 13(68) år og jeg fatter ikke at der allerede er gået så mange år. Jeg husker tydeligt den aften han blev kørt hjem til mig. Han var en bange lille tot som gemte sig under spisebordet og kun kom ud til en hvis man lagde sig ned på gulvet og var på "hans niveau". :) Og selvom vi havde en lidt turbulent og hjerteknusende start på vores liv sammen, så fik vi efter et år et fantastisk forhold til hinanden og vi er uadskillelige nu. Han er min lille skat og jeg ved at jeg bliver knust den dag han ikke er her mere. Han er mit kæreste eje. Vi er det perfekte team. Tillykke lille skat. Krydser fingre for at vi har mange flere gode år endnu sammen inden du tilslutter dig Felix og Trille oppe i kattehimlen.

● Jeg har forberedt bloggen til de forandringer som jeg har planer om at lave fra det nye år.
Da jeg ikke længere har ret mange besøgende på bloggen, så har jeg besluttet mig for at skære ned på de kategorier som jeg blogger om herinde. De gamle indlæg vil stadig være tilgængelige, men jeg vil ikke længere blogge så bredt som jeg har gjort i mange år. Fra det nye år vil det for det for det meste være kreative indlæg og boganmeldelser som kommer herinde. Jeg vil stadig poste mine insta-indlæg og komme med lidt private updates en gang imellem og måske endda stadig køre en form for julekalender og noget blogtober hvert år, men derudover vil alle de andre ting blive flyttet til min Instagram. Så hvis I vil følge med i min hverdag, se mine looks lige så snart de bliver postet osv, så følg mig derinde. Men alt det bliver først fra det nye år. Resten af 2022 vil jeg stadig poste som jeg plejer herinde. :) Og hvis jeg kan se at folk udtrykker et ønske om mere private indlæg igen, så kan det godt være at de vender tilbage. Det må tiden vise.

● Jeg havde en hyggelig dag sammen med familien sidst på måneden.
Det er ikke særligt tit at jeg ses med familien - og her tænker jeg mine forældre, min søster, hendes kæreste og min elskede niece, så når vi ses så er det bare med at nyde det. Og jeg elsker at pjatte rundt med min niece og høre hende grine. Og at hun tilmed ønsker at tilbringe tid sammen med mig er guld værd. Glæder mig til at ses med dem igen om nogle uger.
Mine køb i August måned:

Jeg har altid haft et ønske om at eje en af de der fine honningskeer man ser rundt om på nettet og en dertilhørende honningkrukke, så da jeg så denne honningske og glaskrukke hos Søstrene Grene så måtte jeg bare have dem. Dog havde jeg håbet at krukken var mindre - gerne halv størrelse, men den har det perfekte look. Den ligner en fin lille bi kube. Nu ville jeg bare ønske at honning ikke var så dyrt så jeg kunne fylde krukken helt op. :P

Som jeg nævnte i mit tilbagebliks-indlæg sidste måned, så ville jeg gerne købe et LED-bånd med forskelligt farvet lys mere så jeg også kunne sætte et bag på TVet i soveværelset, og det endte jeg så med at gøre i denne måned. Det første jeg fik hjem var dog desværre defekt, så CoolPriser.dk var så søde at sende mig et nyt. Og nu har jeg så også hygge-belysning i soveværelset.

Jeg er også så småt begyndt at købe lidt hjem til Efteråret allerede. Jeg købte faktisk en kunstig bøgegren i slutningen af Juni, men den glemte jeg helt at vise frem i den måneds tilbagebliks-indlæg. Men nu hvor jeg igen har handlet lidt hos Floristik24.dk, så tænkte jeg at jeg ville vise den frem i dette indlæg. Og det jeg så fik købt i denne måned er et par kunstige brune tidselgrene og 12 stk kunstige bregnegrene. Jeg synes at den mørkebrune bøgegren og de orangebrune bregnegrene er så fine sammen, og jeg glæder mig meget til at bruge dem i min indretning og til billeder.

Det er over et år siden at jeg har handlet hos Duftverket.dk og det er faktisk for dårligt! Eller.. det er ikke fordi at jeg står og mangler nogle af hendes duftvoks-plader, så det er nok derfor. Har faktisk mere end rigeligt på lager. MEN! Jeg har derfor misset en ny duftvariant i sortimentet som nærmest skriger mit navn. Hun har nemlig lavet en der hedder "Oak and Hazelnut" som beskrives som værende meget nær en af mine andre favoritter - nemlig "Into the Woods". En variant som jeg desværre stort set intet har tilbage af, så det bliver den næste jeg skal have købt hjem. Jeg kunne godt have købt den denne gang, men jeg ville gerne købe 3 af "Oak and Hazelnut", så jeg kunne tage nogle fine billeder til Lene. Såå.. næste gang bliver der bestilt den lækre "Into the Woods" hjem. Jeg ELSKER hendes Efterårs- og Juledufte! Denne er en mere cremet og blød duft når man sammenligner den med "Into the Woods", som er mere frisk i duften.

I April købte jeg "Ashley Strong"-paletten fra Morphe igennem H&M, og jeg har lige siden fortrudt at jeg ikke fik købt "Ashley Strong" Cake Liner paletten med, men nu skulle det altså være. Jeg elsker at lege med grafiske linere, og disse vand-aktiverede af slagsen er fantastiske! Jeg har pt kun nogen fra SUVA og Glisten Cosmetics, så nu vil jeg altså gerne prøve disse. Som er i nogle fantastiske moody og earthy farver. Mums!
Jeg har også fået købt mig en Lash Sensational Boosting Serum fra Maybelline igennem LuxPlus.dk i denne måned, da jeg har hørt ret fantastiske ting om den, så den skal jeg igang med at teste. Håber at den kan redde mine ret triste vipper efter en meget stresset periode med masser af tårer og gnidning af øjne. Så kryds fingre for at denne virker lige så godt på mig som den har gjort for andre. Deres resultater har været fantastiske! Og i samme bestilling endte jeg med at købe et par 3D Faux Silk Lashes i modellen "Cha Cha" fra Technic, og jeg var så imponeret over dem, at jeg et par dage efter endte med at bestille lidt flere hjem til samlingen. De er så flotte på, og I vil se looks med dem senere på året. ;)

Jeg har i et par måneder nu gerne ville have fingrene i nogle trægulv-fliser, men hver gang jeg fandt nogen havde jeg ikke lige pengene til det, og da jeg så havde pengene, så kunne jeg ikke finde nogen pakker nogle steder. Men i slutningen af denne måned var der pludselig gevinst. Jeg havde overvejet at bide i det sure æble og bestille dem online, men argh.. og det var godt at jeg ventede. For en dag fandt jeg dem igen ude i Lidl og så slog jeg altså til og købte en pakke med hjem. Der er ti fliser i sådan en pakke, så det er mere end nok til det jeg skal bruge dem til. :)

Jeg spottede denne grønne ternet skjorte i Føtex sidst på måneden, og selvom jeg godt kunne have brugt den i en størrelse større, så endte jeg alligevel med at købe den med hjem. Den har den helt rigtige grønne farve og så tænkte jeg at den ville være perfekte til Efteråret og Vinteren. Sådan en rigtig skøn granfarvet-skjorte som jeg har ledt efter i en evighed. Åhhh jeg havde egentlig ikke planlagt at købe mere i denne måned, men denne kunne jeg simpelthen ikke gå glip af. Såå.. den er nu blevet en del af min Efterårs- og Vinter garderobe. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)