Anmeldelse af "The Bareknuckle Bastards"-serien af Sarah MacLean

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Sarah MacLean - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så er det igen blevet tid til endnu en historisk romance serie. Og denne gang er det "The Bareknuckle Bastards"-serien af Sarah MacLean, som jeg har fået lov til at kaste mig over takket være forlaget Flamingo. Jeg har efterhånden læst et par stykker inden for denne genre og jeg må indrømme at jeg er faldet hovedkulds forelsket i dem. Jeg nyder den historiske del af dem, men så sandelig også den drama, erotik og humor som denne type serier indeholder, så jeg var virkelig spændt på at komme igang med denne, da den i den grad lød lovende.

Og nu er det blevet tid til at komme med min anmeldels. Enjoy!


"Ladyens løgn"

Tre drenge født på samme dag. Af hver deres mor. Af samme far. Tre drenge der kunne blive arvinger af en adelsmand. Og samtidig føder adelsmandens kone en pige. Hvem skal arve hans titel? Et valg børnene på tage. Via kamp. Men vil de kæmpe til døden for en far der ikke elsker dem? For en titel? De indgår en pagt. Ingen vil gå efter hertugtitlen. Eller det troede de. Den ene har brudt det løfte og var villig til at dræbe for den og de andre er nu opsat på at stoppe ham. Især stoppe ham i hans søgen på en kone der kan give ham selv en arving. Og da deres søster er gået i skjul er det nu op til Devil og Whit at stoppe deres bror Ewan. Og ved et tilfælde falder en perfekt brik i deres plan ind i armene på dem. En kvinde som ved et uheld meddeler sine fjender at hun skal giftes med hertugen.

Felicity var engang en del af toppen i selskabslivet i Mayfair og var en eftertragtet kvinde, men flere uheldige situationer har gjort at hun nu ikke længere er interessant for de gifteklare mænd og hendes venner har vendt hende ryggen. Hun ønsker desperat efter at komme tilbage i lyset, men det kræver at hun finder en mand. Finder værdighed igen. Men hvad gør hun når folk finder ud af at hun har fortalt en løgn? Da en mystisk mand i skyggerne tilbyder at hjælpe hende med at fange hertugens hjerte og hånd, så tror hun at hendes lykke er vendt. Men Devon ”Devil” har andre planer for hende.

Devil er sammen med sin bror, Whit, og søster, Grace, konger og dronning af slummen. Her styrer de Londons underverden med hård men fair hånd. Og de er velhavende. En rigdom de har lært at slås om for at opnå. Som har gjort at de er respekterede og folk nyder at arbejde for dem. Dette er ikke en verden for en Lady som Felicity. Men hun dukker alligevel op i de farlige og mørke gader efter at have mødt Devil. Og hun er slet ikke som han forventede. Der er noget ved hende som tiltaler ham. Men han må ikke lade sig styre af sine følelser. De har en plan. Ewan skal stoppes og det skal de bruge denne kvinde til. Også selvom det vil ødelægge hendes ry for altid.

Felicity indgår en aftale med djævlen, men planen går ikke helt som planlagt. Hun indser at det hun troede hun ønskede sig måske ikke er det hendes hjerte vil. Det trækker hende i den modsatte retning. Væk fra lyset og mod mørket. Men hemmeligheder og hævngerrige planer kan måske sætte en stopper for det før det når så langt. Medmindre Devil tager det rette valg. Hævn eller hvad hans hjerte inderst inde ønsker. Og det skal helst være inden at deres pagtbrydende bror sætter sin egen plan igang. En plan der måske vil komme til at koste liv.

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Hertugens hævn"

Lady Henrietta "Hattie" har besluttet sig for at starte sin fødselsdag med at lægge en plan for det næste års tid. Det skal være hendes år. Et år hvor hun vil tage sin fremtid i sine egne hænder og den skal ingen andre end hende selv bestemme over. Hun vil kæmpe for at overtage familiens forretning og hun vil derfor fjerne alt håb for hendes far om at hun skal ende i et ægteskab og være fanget hos en mand som ikke ser hende som en ligeværdig partner. Og hun er nu på vej til at tage det første skridt i hendes nye liv, men bliver overrasket over at finde en bevistløs og bagbundet mand i bunden af sin hestevogn. En virkelig smuk og meget tiltrækkende mand.

Det sidste Whit husker er at han og hans ansatte blev overfaldet på deres rute med dyrbare varer. Og da han åbner øjnene befinder han sig pludselig for fødderne af en fasinerende og køn kvinde i en hestevogn i bevægelse. Hans nysgerrighed og længsel bliver straks vakt, men Hattie har andre planer så hun får hurtigt skilt sig af med ham. Men han har ikke tænkt sig at lade hende smutte. For denne kvinde har sat noget igang indeni ham og det kan han ikke slukke for. Og hun har forbindelse til dem der overfaldt dem, så han vil gøre alt for at få nogle svar.

Hattie og Whit laver en aftale. Hvis hun kan skaffe deres ting tilbage og give navnene på gerningsmændene til Whit så vil han gøre alt for at få alle hendes drømme og planer for fremtiden til at gå i opfyldelse, men det sker ikke uden bump på vejen og ændringer i planerne. Og kan de i det hele taget stole på hinanden? Vil Whit kunne overholde de ting han lover hende når fjenden viser sit grimme ansigt og truer med at ødelægge alt? Og vil Hattie turde tro på at hun kan få det som efterhånden virker som uopnåeligt? Intet vil lykkedes hvis ikke de stopper med at se hinanden som rivaler og i stedet begynder at samarbejde. Fjenden er snedig og finder han den mindste sprække så er alt forbi.

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Dronningens dilemma"

Grace har været på flugt lige siden at hun var barn. På flugt fra sin første og eneste kærlighed som viste sig at forråde sit løfte til hende og deres to brødre. På flugt fra Ewan - hertugen af Marwick. En titel som han havde stjålet fra hende. Men i sit skjul har hun brugt hver dag på at kæmpe sig op fra støvet og har nu fået skabt sig et succesrigt liv som ejer af et populært bordel og som spiondronning i Covent Garden, som hun beskytter og hersker over sammen med sine to brødre. Hun har aldrig været rigere og aldrig været mere stærk. Men hun har stadig et hul i hjertet. Et hul som Ewan efterlod hos hende. Men nu er han dukket op igen. Til fare for hende og resten af Covent Garden. Men noget har forandret sig. Han har forandret sig. Og lige nu ligger han bevistløs i sygesengen hos hende. Eller det troede hun.

Ewan har i mange år været på jagt efter Grace. Kvinden som ejer hans hjerte. Men da han fik at vide at hun var død satte han sig for at hævne sig på dem der skulle holde hende i sikkerhed og i live. Hans to brødre. Han ville ødelægge dem samt alle omkring dem. Men da det går op for ham at Grace stadig er iblandt dem ændrer hans planer sig. Han bliver nødt til at vinde hende tilbage. Men det viser sig hurtigt at være nemmere sagt end gjort. Og hendes had er større end forventet. Og der skal drastiske midler til for at kunne bryde igennem hendes tykke panser. Men formår han at finde de midler? Og vil hun være villig til at se ham for den han er blevet?

Selvom Grace ihærdigt forsøger at holde Ewan på afstand så kan hun ikke styre sine følelser. Kærligheden er skræmmende og den vil ikke lade hende glemme ham. Heller ikke selvom hun forbyder ham at opsøge hende i lange perioder. Han dukker altid op igen. Og hun tiltrækkes af ham som var han solen. Men vil han ende med at brænde hende op hvis hun kommer for tæt? Vil han være hendes undergang? Hvem vil slippe levende fra den sidste kamp? En kamp som startede den dag den gamle hertug besluttede sig for at få sig en arving.

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Er serie fuld af humor, drama, erotik og udvikling. En historie der følger tre brødre og en søster født på samme dag og på samme tidspunkt. "Søskende" som er blevet sat sammen med ét formål for øje. At overtage en eftertragtet titel. Og de må kæmpe for den. Imod hinanden. Og kun én vil vinde. En spændende serie hvor vi følger alle fire i deres kamp for at overleve deres rædsel af en far. En far som har gjort deres liv fuld af fare og sorg. Men med kærlighed kommer man langt, og det er fantastisk læsning at følge dem alle i deres jagt på netop det. Kærlighed. Og det er ikke uden problemer. For der skal virkelig kæmpes for det. Og med en god portion humor så er man tryllebundet helt fra start. Eller det var jeg i hvert fald.

Jeg nød især Devil og Whits historier, men jeg må indrømme at med fuldendelsen af sløjfen med den sidste bog, så er dette en virkelig skøn serie, som jeg er super glad for at have haft fornøjelsen af at læse. Der er så mange hemmeligheder og overraskelser i deres historie og dem får man kun ved at læse alle tre bøger. Så jeg vil varmt anbefale jer at gå i gang med dem. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)