Totalt nøgen cykel


Havde glædet mig helt vildt til at modtage min nye cykel, men da den endelig nåede frem, så blev jeg godt nok skuffet. Der er intet på den. Den mangler reflekser, lås, bagagebærer, kurv, lys osv osv osv... Der er virkelig intet på den. Så jeg er nødt til at skulle ud og bruge en masse penge for at gøre den lovlig at køre på. Jeg er virkelig skuffet og ked af det. Det var ikke ligefrem dem fede præmie jeg havde håbet på. MEN! Nu skal den fandme også bare være iorden. Så har købt en lås og bestilt en kurv. Nu mangler jeg bare lys og reflekser, men jeg regner med at smutte ned forbi cykelhandleren her i morgen og se hvad han har. Og så må jeg se om jeg kan få en til at samle den, for der er hverken monteret pedaler eller noget.

Så der skal virkelig spares resten af måneden. Øv!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

8 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se den, når den er helt klart.. :D
  Forstår godt du er skuffet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber den bliver fin, men hold da kæft hvor skal der meget tilvænning til når jeg skal ud og cykle. Føler det er så skide forkert. :P

   Slet
 2. Årh øv alligevel, men flot ser den ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. :D Og jeg håber den bliver endnu flottere. :D

   Slet
 3. Lastbilchaufføren18. oktober 2014 kl. 10.06

  Lad for guds skyld vær med at købe magnet lygter - uanset om de så er billige.

  Jeg kan ikke som lastbilchauffør se dem i trafikken og de giver INTET lys du på de lovlige 300 meter kan se, så køb nu for pokker nogle ordentlige lygter til den fine cykel, når du alligevel SKAL ofre penge på dem.

  Mange tak,
  Lastbilchaufføren

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorfor skulle jeg dog også det? Jeg vil da også gerne kunne se hvor jeg kører. :)

   Slet
 4. Dejligt med en ny cykel. Selvom du skal ud og købe alt det andet. Dog vil jeg sige, at man altså heller ikke får alt det andet med, når man fx køber en cykel i Harald Nyborg :) Jeg gjorde i hvert fald ikke..

  SvarSlet
  Svar
  1. Der fulgte alt med min den anden cykel, men man kan jo så sige, at jeg jo har fået selve cyklen gratis så den skal jeg ikke hen og investere i, så det bliver jo en billigere cykel end hvis jeg selv skulle købe den. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)