#Blogtober: DIY - Gyngende Spøgelser

Så er det blevet tid til at afsløre Efterårets sidste DIY her på bloggen. Denne er faktisk én ud af flere jeg har forsøgt at lave, men den eneste der blev til noget. Jeg har nemlig været startet op på flere forskellige DIYs, men mistede hurtigt interessen for dem, så jeg gik hurtigt videre til næste idé. Og jeg må indrømme at det har været virkelig svært at finde inspiration til kreative projekter i år. Eller jeg har haft nogle få idéer, men ikke kunne gennemføre dem pga. manglende materialer. Så i dag får I endnu en DIY med selvhærdende ler fra Søstrene Grene. Den sidste pakke ler på mit lager. :P

Jeg samler på drivtømmer, og det er sådanne to små stykker jeg har valgt at bruge til denne DIY. Jeg skulle nemlig lave et par gynger til mine små spøgelser. Jeg fik idéen da jeg så en halskæde med et spøgelse på en gynge på nettet, og tænkte at det kunne være et sjovt lille projekt som det sidste dette Efterår. Men jeg var også lidt nervøs for at det ikke ville fungere, da vægten på spøgelserne godt kunne give lidt problemer. Samt at denne type ler har det med at krakelere og derfor være ret skrøbeligt. Men prøves skulle det alligevel.

Denne type ler tørrer ret hurtigt, så man skal vide hvad man vil lave når man går igang, og jeg var ikke helt sikker på hvordan mine spøgelser skulle se ud. Og det skal helst laves i én stykke da det igen vil krakelere og gå fra hinanden. Så det tog lidt tid for mig at få formet dem, så de rent faktisk kunne komme til at ligne spøgelser, inden det blev for tørt at arbejde med. Samt at de også skulle kunne sidde ordentligt på drivtømmer-gyngen. De er blevet lidt skæve og måske ikke helt så detaljeret som jeg ønskede mig, men de blev nu alligevel okay gode.

Jeg fik lavet "huller" til øjnene og så valgte jeg at lave huller i "hænderne" så snoren på gynden kunne trækkes derigennem og holde dem på plads. Og så skulle de ellers bare have lov til at tørre i nogle dage inden de kunne "samles" og males.

Med denne type spøgelser vælger jeg altid at gøre deres øjne sorte, så de får en gang sort akrylmaling og så skulle snore og drivtømmer rengøres så det ikke var sat til i tørt ler. Dét havde jeg ikke lige gennemtænkt da jeg gik igang. Men jeg fik fjernet det værste, fik snorene ført igennem de huller de skulle igennem, og så skulle de jo bare hænges op.

Jeg har valgt at hænge disse i nogle af mine gevirer på ophæng, som jeg har hængende i min stue, men de kunne også have været søde i mine bogreoler. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)