#Blogtober: DIY - Spøgelser i selvhærdende ler

Så er jeg klar med endnu en DIY til jer her på bloggen. Denne er egentlig ikke fra i år, men sidste år. Eller.. jeg lavede de fleste af disse spøgelser sidste år. Jeg fik dem aldrig rigtig vist frem, så jeg tænkte at jeg kunne gøre det nu, da jeg alligevel var ved at lave endnu en af den rest selvhærdende ler som jeg stod tilbage med efter andre DIYs. Så min lille spøgelse-familie er vokset med endnu en og nu er de 5 stk. Jeg elsker dem! Og det bedste ved dem er at de er super nemme at lave.

Det eneste man skal bruge er noget selvhæredende ler - og dette er som I kan se fra Søstrene Grene - og noget sort akrylmaling - som faktisk også er fra Søstrene Grene. Så dette er endnu en Søstrene Grene Efterårs DIY. (Det var min første DIY for en uges tid siden nemlig også.)

Som sagt, så er de super nemme at lave. Form en klump ler i en "dråbe" og "klask" den derefter ned i bordpladen så bunden bliver lidt flad og står stabilt. Og så skal der laves små ovale huller som øjne. Til dette brugte jeg noget som man kalder en "dotting tool" - en gadget til at lave negledesign som I bla. kan få hos Matas. (Se link) Jeg brugte en af dem med den største kugle. Og så skal de ellers bare have lov til at tørre indtil de er 100% hærdet. Og så kan man male øjnene i den farve man ønsker. Jeg har - som I kan se - valgt at bruge sort. Og så er de færdige!

Leret bliver hvidt når det er tørt, men man kan selvfølgelig vælge at give dem en gang hvid maling hvis man synes, men jeg kan godt lide den naturlige "hvide" farve på leret til disse. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)