Et tilbageblik på Oktober måned + Lidt Halloween-shopping


Min Oktober måned:

● En lille gul ("Cystisk Fibrose") organ-and rejste med mig fra Odense til Faaborg.
Jeg var på en spontan tur til Bilka i Odense med de gamle i starten af måneden, og ud af øjenkrogen så jeg en fin lille gul and sidde og gemme sig i lynget udenfor varehuset. Min første tanke var: "Det var da mærkeligt. Vi er da langt fra Påske. Hvorfor sidder der en and i den lyngplante?" Da jeg så tog den ud af planten og læste nærmere på papstykket gav det pludselig mere mening. En lille "vandre-and" med et vigtigt budskab. Organdonation. Og især om sygdommen Cystisk Fibrose og vigtigheden af organdonation dertil. Så jeg tog anden med mig og så tog vi til Faaborg. Han er nu gemt et sted i byen og jeg er spændt på at se om han bliver fundet og om han bliver taget med på endnu en rejse rundt i landet.
Jeg er organdoner, er du?

● Jeg nød mine to ugers ferie fuldt ud!
Det vil sige - jeg har sovet længe, dovnet den og bare slappet af. Ikke lavet en fløjtende fis. :P Og så alligevel.. for jeg har fået arbejdet lidt på lidt kreative projekter og er begyndt på et nyt og større som jeg skal have glæde af hele næste år. (Læs næste punkt) Men det har ikke kun været to ugers fornøjelse. Jeg har også haft dage hvor humøret har været virkelig sort. Men det var mest i slutningen af ferien. Udsigten til at jeg igen skulle jagtes rundt ødelagde lidt den weekend. Men that's the story of my life for tiden. Men ohh my de to uger var tiltrængt. Ville ønske jeg kunne få to uger mere dog.

● Jeg er begyndt på et nyt kalender-projekt.
Kontoen er ved at være godt presset efter flere måneder med en masse trøste-shopping, og det gør at jeg den sidste del af året er lud fattig. Derfor er der ikke råd til det helt store. Derfor må jeg finde på nogle andre løsninger og det gælder også når det kommer til en kalender til det nye år. Så jeg er gået igang med at lave min egen. Altså er jeg gået lidt tilbage til at lave en bulletjournal. :) Jeg regner med at vise det færdige resultat frem på Instagram når den er færdig. Så hold øje derinde.

● Den stod på Halloween-hygge i Jylland.
Vi var igen i denne måned et smut forbi det jyske. Denne gang for at Halloween-hygge lidt. Vi lavede græskarlamper, fik god mad og så fik jeg igen en masse niece-kvalitetstid med masser af grin og pjatten rundt. Det var en utroligt lang dag, men det var hele dagen værd. Jeg nyder virkelig at tilbringe tid med den lille krudtugle. Ville ønske de boede på Fyn så jeg kunne besøge dem oftere.

● Vi måtte desværre sige farvel til en af vores naboer.
Jeg har snart boet her i boligblokken i 13 år og i alle de år har der været mange forskellige mennesker ind og ud af lejlighederne. Men der er nogle stykker som har været her i al den tid (eller tæt på) jeg har boet her og dem har man jo fået knyttet et bånd til på en eller anden måde. Og de ældre beboere tager herfra kort tid inden deres død. Det skete med uderboens mor, som jeg også havde et godt forhold til, og nu er der endnu en nabo der er taget herfra. Kræften tog hende. Hun har været meget syg det sidste stykke tid, og selvom det er vemodigt at sige farvel, så er det også godt at hun endelig har fået ro og fred. For hun havde det virkelig ikke godt. Så jeg har hendes familie i tankerne for tiden og måtte selv knibe et par tårer da jeg fik beskeden og hun efterlader et stort hul i vores sammentømrede "boligbloksfamilie". Hvil i fred Berta.

● Årets sidste Readathon blev afholdt.
Jeg har ikke haft den store succes med at deltage i Readathon de sidste par år. Enten har der været afbrydelse pga. uventede aftaler og situationer der bare har gjort at jeg ikke kunne finde ro eller fokus til at læse hele weekenden, og det skete faktisk igen denne gang. Det var dog ikke så meget udefrakommende ting der forhindrede mig i at læse hele weekenden, det var mere min hjerne som bare ikke kunne slappe af og koncentrere sig om læsningen. Desværre. Jeg forsøgte virkelig. Jeg fik dog læst en enkelt bog, så lidt fik jeg da ud af weekenden. Og jeg havde forberedt en masse hygge, men intet af det blev til noget. Såå.. det var lidt en fail. Men jeg må bare håbe at det bliver bedre næste gang.

● Vi har forsøgt at isolere så varmen ikke forsvinder ud igennem muren.
Vi bor i en... virkelig dårligt isoleret bygning, så vi mister en masse varme i de kolde måneder. Vi spilder altså en masse penge hvert år. Såå.. i år besluttede nogle stykker af os at forsøge at forhindre at miste alt for meget varme - især nu hvor det hele er så stjernedyrt. Så vi har været henne og måle op til isoleringsplader som vi kunne sætte bag ved radiatoren og derved tvinge varmen indad og ikke ud i muren. Vi ved endnu ikke om det har den store effekt, men nu har vi da i det mindste forsøgt. Og de plader vi har brugt skulle eftersigende være ret gode, såå.. vi krydser fingre.
Mine køb i Oktober måned:

Jeg ved godt at jeg nogle gange nu har skrevet at jeg ikke måtte købe flere bøger i år, men jeg kan simpelthen ikke stå for witchy bøger. Og i denne måned fik jeg købt lidt flere til min hekse-hylde. Jeg har haft "Wild Is the Witch" af Rachel Griffin liggende på min ønskeliste siden jeg læste "The Nature of Witches" af samme forfatter, og nu skulle den altså blive min. Derudover smed jeg bøgerne "A Witch in Time" af Constance Sayers og "Hex and the Single Girl" af Valerie Frankel i min indkøbskurv. Jeg kunne sagtens have købt mange flere witchy bøger, men jeg må købe dem løbende. Kontoen skulle jo gerne forblive i grønne tal hver måned. :P

Jeg har faktisk ikke fået købt ret mange Halloween-inspireret ting i år. Mest fordi der bare ikke er noget jeg er interesseret i herhjemme i kedelige Danmark, men et par ting er det dog blevet til i denne måned. Den første ting var nogle små Halloween-plastikkopper som jeg fandt i Føtex. Jeg købte et sæt med 2 stk og beholdt det ene til mig selv og gav det andet til min lille niece da vi var oppe hos dem.

Det næste og sidste jeg fik købt hjem, var faktisk noget som jeg havde kigget på lige siden de kom på Flying Tigers side, men ikke fik bestilt hjem, da jeg synes det var lidt fjollet at betale fragt for kun at bestille de to ting hjem. Men da jeg nærmede mig slutningen af måneden blev jeg igen og igen ved med at se billeder af dem fra folk der havde købt dem. Og da jeg ikke ville risikere at de blev udsolgt online (især fordi jeg ikke kan komme ind i en fysisk butik da det kræver en længere rejse) så bestilte jeg dem alligevel hjem. Til trods for den høje fragtpris. Men.. men.. det er jo små søde lysende spøgelser som ville passe perfekt ind i mit spøgelsestema herhjemme! Okay helt små er de så ikke. Jeg blev i hvert fald overrasket over størrelsen. Positivt overrasket. Såå.. jeg faldt i fælden og lukkede øjnene da jeg trykkede "bestil". :P Og nu er de mine. Og jeg fortryder intet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)