Anmeldelse af "Forheks din eks" ("The Ex Hex" 1) af Erin Sterling

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Erin Sterling - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Mit hjerte sprang et par ekstra slag over da forlaget Flamingo skrev og fortalte at de ville sende "Forheks din eks" af Erin Sterling til mig dette Efterår. Jeg havde et par timer før jeg fik beskeden set at de ville udkomme med den, og havde faktisk allerede smidt et ønske om et anmeldereksemplar afsted til dem. Så det var simpelthen meant to be at den bog skulle være min. Og det varmer at de havde mig i tankerne i forbindelse med denne bog, for... emnet er jo bare... mig!

Jeg blev også forkælet med et lille duftlys (ses her på billederne), en lille krystal (har fået plads på min krystalhylde) og et orakelkort. Elsker når der bliver gjort lidt ekstra ud af bogpakkerne. :) Så tak Flamingo. I har gjort en witchy bogelskende kvinde virkelig varm indeni.

Men nu til det det handler om. Min anmeldelse af denne bog. Og den får I her.

Vivi fik sit hjerte knust for ni år siden af den charmerende og virkelig flotte mand og heks Rhys. I sin hjertesorg og med en god mængde alkohol i blodet kastede hun i samarbejde med sin kusine en forbandelse over ham. En forfandelse som begge troede ikke var ægte. En forbandelse som her ni år efter vil få store konsekvenser. For Rhys og i den grad også for hendes hjemby. For Rhys er vendt tilbage i forbindelse med byens Grundlæggelsesdag og uheldene vælter ned over dem alle sammen da magien i byen skal lades op.

Rhys forstår ikke hvorfor alt pludselig går galt for ham. Det er som om der hænger en forbandelse over ham. Og da han møder Vivi og opdager at hans forelskelse ikke har sluppet sit hold på ham, og at kemien stadig lever i dem begge, så kan han ikke holde sig fra at charmere sig ind hos hende igen. Men det bliver ikke uden problemer. Og da han får bekræftet forbandelsen bliver det pludselig et kapløb om tiden. Og magien. For nu er byen og dens befolkning også i fare. Og det er nu op til Rhys og Vivi at få forbandelsen ophævet. Og måske endda også redde kærligheden?

Men både kærligheden og forbandelsen bliver ikke nem at løse. De skal endnu flere år tilbage i tiden end de ni år for at finde årsagen og også løsningen på begge dele. For kærlighed var - også dengang - roden til problemerne. Men har Rhys og Vivi overhovedet en chance? Eller er det for sent og ude af deres hænder? Var deres forbindelse til hinanden altid dømt til at ende i knuste hjerter og sorg?

Jeg har sagt det mange gange før - det er så svært ikke at afsløre for meget, for man har virkelig lyst til at råbe hele handlingen højt fordi man bare er så VILD MED DEN! Og sådan har jeg det også med denne bog. Jeg vidste at jeg ville være vild med den. Altså det er en bog om hekse, magi og masser af humor. Det er jo en bog skrevet til MIG! :D Så I kan godt fornemme at jeg varmt kan anbefale jer at læse den, ik? Især hvis I er til hjertevarme og humoristiske historier med en god portion magi i.

For dette er en virkelig sød historie om knuste hjerter og uheldige forbandelser. En historie om at man skal passe på med at blande alkohol med magi. En historie fuld af humor, hekse og en talende kat. En historie om en helt igennem magisk forelskelse som ikke kan slukkes. En historie om fortidens ugerninger og konsekvenserne af dem for fremtidens efterkommere. Kort sagt - En magisk og humoristisk kærlighedshistorie. En perfekt bog til især Efteråret da historien foregår i Oktober og omkring Halloween. Og I kan tro at jeg GLÆDER MIG til den næste bog i serien. Som jeg håber kommer meget snart. ;)

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)