Anmeldelse af "Twisted Love" & "Twisted Games" ("Twisted" 1-2) af Ana Huang

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Ana Huang - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg har mange gange været tæt på at bestille de fire bøger i denne serie, "Twisted", hjem. Den har - og er det egentlig stadig - været en kæmpe hype overalt i booktok-verdenen, og jeg indrømmer at jeg blev revet med i strømmen af interesserede læseheste. Så da der pludselig var udsigt til at serien skulle udgives på dansk kunne jeg ikke lade være med at danse en lille sejrsdans. For jeg var nemlig så heldig at komme på anmelderlisten til de to første bøger igennem skønne forlaget Flamingo. Og I kan tro at jeg straks smed dem øverst i min TBR-bunke da de ankom ved min adresse.

Og nu til det det handler om. Jeg har nemlig min anmeldelse af de to første bøger, "Twisted Love" og "Twisted Games" klar til jer nu. :) Så kunne de leve op til hypen?


"Twisted Love"

Ava Chen lever med mareridt der har fulgt hende helt tilbage fra fortiden og fortrængte minder og det har gjort hendes liv udfordrende, men så længe hun beskæftiger sig med det hun elsker som fotograf-studerende og med folk hun holder meget af, så holder hun hovedet ovenvande. Men også kun lige. For hendes mareridt er et traume som konstant truer med at rive hende i ned i knæ. Men hun insisterer alligevel på at smile og se det smukke i alt. Selv i den utilnærmelige og kolde mand Alex Volkov. Hendes brors bedste kammerat. Hun vil dog ikke indrømme det overfor nogen. For Alex er på ingen måde interesseret i en uskyldig og blødhjertet kvinde som hende. Han kan ikke rumme følelser. Hans hjerte er hårdt som stål og koldt som is. Derfor bliver hun også voldsomt overrasket over at han indvilliger - dog modstræbende - at passe på Ava da hendes bror rejser væk i et års tid. Det gør Ava vred og irriteret og Alex virker også som om han har fortrudt. Men det forhindrer ikke Avas veninder i at starte en udfordring op. Ava skal forsøge at få ham til at føle noget. Bare et eller andet. For så kold kan en mand da ikke være?

Alex Volkov har heller ikke haft den bedste barndom. En tragisk fortid har drevet ham til at holde alt og alle på afstand og istedet konsentrere sig om succes men så sandelig også hævn. Hævn over hans families endeligt. Derfor irriterer det ham voldsomt at han er blevet overtalt til at passe på sin bedste vens lillesøster. Især da det hurtigt skal vise sig at hun bliver det første menneske siden hans barndom der kan komme under huden på ham. Få ham til at føle noget. Og det skræmmer ham. Det må og skal ikke ske. Det passer ikke ind i hans planer. Hans planer for hævn og hans planer for... ja alt. Derfor må han kæmpe imod.

Men at kæmpe imod noget ægte og en verdensomvæltende kærlighed viser sig at være umuligt - for dem begge. Men med følelser og kærlighed dukker der også hemmeligheder op. Hemmeligheder om fortiden, traumer og skræmmende åbenbaringer. Vil deres følelser for hinanden kunne overleve de chok? Vil deres hjerter kunne klare at blive sprængt i stykker? Eller vil deres verden styrte sammen for alvor? Ava og Alex bliver nødt til at se deres største mareridt i øjnene og forholde sig til dem. Men bliver det sammen eller hver for sig?

Min Goodreads rating:
★★★★★


"Twisted Games"

Bridget von Ascheberg - tronarving og prinsesse af Eldorra - har studeret og boet i USA i nogle år efterhånden, og hun har virkelig forsøgt at nyde det sammen med sine veninder. Men hendes status og familie gør at hun altid har følt sig fanget og pakket ind i vat. Især nu hvor hun har fået en ny og virkelig strid og kold bodyguard som ikke tillader at hun gør noget upassende og vildt. Frustrerende! Endnu mere fordi den lækre og farlige Rhys Larsen ikke er til at stikke i. Hun brænder indeni og hun har brug for at få forløsning. Især nu hvor hendes fremtid bliver mere tynget af pligter og ansvar. Hendes tid hvor hun kan være sig selv er ved at være forbi. Hendes bror er blevet forelsket og forlovet og grundet de forældede regler om ægteskab i kongefamilien, har han valgt at fratræde sig rollen som den kommende konge af Eldorra. Hvilket betyder at den nu hænger på Bridget. Hun skal være dronning. Og derfor er hun nødt til at tage hjem og se det i øjnene. Og droppe drømmen om den mand hun ikke kan få.

Selvom Rhys og Bridget har haft et par år med uenigheder, skænderier og udforløste følelser, så er de alligevel gået hen og er blevet en form for venner. Måske endda mere. Selvom det går imod alle Rhys' regler. Beskyt klienterne for enhver pris. Og lad aldrig følelserne komme i vejen. Men det bliver hurtigt klart for dem begge at deres længsel efter hinanden ikke længere kan ignoreres. Det bliver de dog snart nødt til. For de kan ikke få hinanden som de ønsker det. Bridget skal være dronning og derfor giftes med en adelig. Og Rhys er bare en alm. borgerlig mand. Så der er intet at gøre. Eller er der?

Bridgets tid er ved at løbe ud. Hvis hun ikke vil nå at blive fanget i et kærlighedsløst ægteskab, så bliver hun nødt til at finde et smuthul. Men findes det overhovedet? Vil hun blive nødt til at give slip på Rhys? Kan hun finde nogen der vil støtte hende i hendes planer? Hvem vil hun kunne stole på? Det vil kræve de helt rigtige forbindelser, overtalelsesevner, en masse tålmodighed og en god portion snilde. Og en kærlighed så stærk at den vil kunne overleve voldsom modstand. Er det det de har? Vil Bridget og Rhys kunne bære det?

Min Goodreads rating:
★★★★★

Dette er en virkelig rå, hudløs og hjerteknusende serie fuld af drama, overraskelser, hæsblæsende kærlighed, spænding og rendyrket længsel, som vil holde dig oppe til langt ud på natten. En absolut must-read for alle der elsker historier der får en til at glemme alt om tid og sted, og som ikke vil slippe dem før de har fået alle saftige og vilde detaljer med.

Jeg forstår hypen FULDT UD nu! Og det er ren tortur at de to næste bøger endnu ikke er klar på dansk. Jeg har allerede abstinenser. Wow! Jeg er målløs. Jeg elsker det rå og det beskidte som vi bliver en del af i disse bøger og jeg kan slet ikke få nok nu. Ana Huang har mig fanget i et "Kvælertag" og jeg er slet ikke imod det. Og jeg elsker de karakterer vi lærer at kende. Ava, Bridget, Jules og Stella er så skøn en venindegruppe, og jeg nyder at det netop er de fire kvinder vi følger i serien. Og deres møder med de dystre, farlige og sexede mænd. :) Jeg ser frem til at lære Jules og Stella bedre at kende i de næste to bøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)