Anmeldelse af "House of Hollow" af Krystal Sutherland

Jeg elsker når jeg ved et tilfælde opdager nye bøger, som viser sig at være populære indenfor den lidt dystre side af vores bog-elskende verden. For det betyder gerne at de ender med at falde i min smag. Og da jeg så bogen "House of Hollow" af Krystal Sutherland dukke op på Instagam blev min interesse med det samme vakt. Så jeg bestilte den straks hjem og nu er den blevet læst og jeg er klar med en anmeldelse til jer. :) Enjoy!

Hollow-familien var ude for en tragedie da deres tre piger var små - de forsvandt alle tre som dug for solen da deres forældre var uopmærksomme i 2 sekunder. Ingen vidste hvor de var forsvundet hen. Der var ingen spor. Og efter en hel måned uden livstegn dukkede de pludselig op samme sted som de forsvandt. Nøgne, kolde og bange. Uden hukommelse. Med identiske friske ar. Men de var tilbage og det var et mirakel. Men hurtigt går det op for faderen at der er noget galt. Noget er anderledes. Deres øjne er ikke længere blå men sorte. Mælketænder er vokset ud igen. Og deres hår er gået fra at være mørkt til helt hvidt. Hvad betyder det? Og hvorfor er han overbevist om at de ikke er deres rigtige piger? Svaret er ubesvaret da han en dag ikke længere er der. Og det efterlader pigerne alene med deres mor. Men det er kun indtil familien igen bliver splittet ad.

Den ældste søster, Grey, viser sig hurtigt at skabe drama, og da hun en dag bliver smidt ud hjemmefra starter hendes jagt på popularitet og succes. Hun ender med at blive en virkelig eftertragtet model og starter en tøjdesigner-kæde med sit særprægede tøj fuld af dystre detaljer, mystiske dufte og hemmeligheder syet ind i hvert stykke tøj. Hun har en skræmmende kontrol over mennesker omkring hende men det er kun med til at gøre hende mere mystisk og eftertragtet.

Vivi flyttede hjemmefra kort efter at Grey tog afsted. Hun har aldrig været specielt glad for autoriteter og har altid været en rebel. Hun blev hurtigt en del af et band, fjernede sit hår, fik en masse piercinger og tatoveringer og er blevet en badass kvinde.

Iris er den stille lillesøster. Blev boede hos deres mor og tog en beslutning om at koncentrere al sin tid på skolen. På den måde kunne hun skubbe al bekymring og sårede følelser væk. Men da søstrene en dag aftaler at mødes og Grey ikke dukker op dukker bekymringerne op igen. Hvad er der sket? Grey ville aldrig bare blive væk. Noget er galt. Og det er nu op til Vivi og Iris at finde ud af hvad der er sket.

Sporene bliver mere og mere kryptiske og det går hurtigt op for Iris at deres storesøster har holdt en masse hemmeligt for dem. Hemmeligheder ang. deres forsvinden da de var små. Hemmeligheder omkring hvad hun har arbejdet på ved siden af sin karriere. Hemmeligheder som måske har bragt hende i fare endnu en gang. Men hvordan finder de hende? Og hvem er den mand der følger efter dem i skyggerne? Det bliver en farlig rejse og svarene de finder er ikke nødvendigvis hvad de havde ønsket at finde.

Wow! Bare wow! Dette er en mørk historie om forsvundne børn der dukker op igen forandret og uden svar på hvor de har været. Børn der måske ikke er hvad de ser ud til at være. Børn som gemmer på hemmeligheder der ville skræmme selv de stærkeste personer i knæ. Hemmeligheder som åbner op for et fordærvet og mørkt sted imellem liv og død. Et sted som du kan falde over når du mindst venter det. Så hold dig fra døre der før førte et sted hen men som ikke længere har et formål.

Jeg elsker den dystre stemning i bogen og alle de smukke og skræmmende detaljer. Åhhh jeg ville ønske at det var en serie og at der ville komme flere bøger i samme stil. Så meget elskede jeg denne bog. Et af de bedste køb jeg har gjort længe. Så nu skal jeg på jagt efter flere bøger i samme stil.

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)