Anmeldelse af "Et forbandet kys" ("The Ex Hex" 2) af Erin Sterling

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Erin Sterling - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
I kan tro at jeg har glædet mig til næste bog i serien "The Ex Hex" af Erin Sterling. Jeg faldt pladask for den første bog, "Forheks din eks", som jeg var så heldig at få tilsendt til anmeldelse af forlaget Flamingo sidste år. Så jeg har ventet med længsel på bog to, "Et forbandet kys", som udkom dette efterår. Og endnu en gang har jeg været så heldig at få den tilsendt til anmeldelse, og I kan tro at jeg hurtigt fik taget den frem og læst så jeg kunne anmelde den her i Oktober.

Så skal vi ikke bare komme til sagen? Her kommer min anmeldelse af "Et forbandet kys".

Gwyn Jones elsker alt ved sit liv i Graves Glen. Hun elsker sin familie, sit hjem, den talende kat og at hun driver familiens butik, Something Wicked, som er så magisk som en turistby tillader. For Gwyn er en heks. Som mange af Graves Glens beboere er. Selv de hekse-elever som hun er endt ud med at være mentor for. Og de går alle en travl tid i møde. Halloween nærmer sig og det betyder, at byen bliver fuld af liv i Oktober måned og Gwyn skal tage over for sin kusine Vivi, som normalt er med til planlægningen af byens arrangementer, men som nu skal på en længe ventet bryllupsrejse med sin mand. Og da de tager afsted dukker en uventet og uønsket person op i byen. En person som Gwyn godt kunne have undværet netop nu. Llewellyn ”Wells” Penhallow.

Wells er flyttet til byen for at åbne sin egen butik nu hvor families pub ikke kunne køre rundt længere. Han vil starte på en ny og det gik hans far overraskende nok med til. Men han opdager hurtigt at ikke alle er lige begejstret for hans tilstedeværelse i Graves Glen. Og da slet ikke hans nye butik. Gwyn. Den springfarlige og fascinerende heks på den anden side af gaden gør det tydeligt at det betyder krig at åbne en hekse-butik i samme by. Men deres rivalisering ender i en helt anden retning end nogen af dem havde forudset. Det ender i et forbandet godt kys.

Et kys der åbner op for flere forvirrende og lidenskabelige følelser, men jo tættere de kommer på hinanden jo mere forsvinder Gwyns magiske evner. Hvordan kan det være? Kan det skyldes endnu en ny tilkommer i byen? Er der noget lusket ved hendes ankomst? Gwyn og Wells beslutter sig for en våbenhvile og arbejde sammen om at finde et svar. Helst inden det er for sent. Men det skal hurtigt vise sig at være værre end de troede. Og mere farligt. Vil Gwyn miste sin magi for altid?

Dette er en magisk og romantisk historie fuld af magi, hekse, en talende kat, humor, et forbandet kys, konflikter og følelser der slår gnister. En historie om magt og jalousi. Om kærlighed der ikke kan ignoreres. Uanset hvilken slægt man kommer fra. Den perfekte læsning til denne årstid.

Endnu en fantastisk og magisk historie fra Erin Sterling. Og hvor jeg dog elsker Jones-familien og Penhallow-brødrene. Og selvfølgelig lille Sir Purrcival og byen Graves Glen. Jeg glæder mig meget til at læse om Bowen Penhallow som virker som en meget mystisk og interessant mand, og som jeg er meget nysgerrig efter at lære bedre at kende.

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)