Anmeldelse af "Sneet inde" af Sarah Morgan

Reklame for forlaget HarperCollins og forfatter Sarah Morgan - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg tror slet ikke at I er klar over hvor meget jeg elsker Sarah Morgans julehistorier. Jeg har læst nogle stykker efterhånden og da jeg så at forlaget HarperCollins udkom med endnu en denne jul, så kunne jeg ikke lade være med at juble en smule. For denne bog, "Sneet inde", så jeg rigtig mange snakke positivt om sidste år, så jeg havde høje forventninger til den.

Men kunne den leve op til det? Find ud af det nu. :)

Lucy Clark beslutter sig for at gøre alt hvad hun kan for at redde sin arbejdsplads op til jul. Hun vil skaffe nogle store kunder for at dække de huller de har fået efter tabet af to vigtige af slagsen. Men ingen kender til hendes planer endnu. Og hun regner med at hun hurtigt kan tage et smut til Skotland for at fange Miller-familiens opmærksomhed og så tage hjem igen. Men hun havde ikke forventet at ramme ind i en snestorm der ville forhindre hende i at kunne tage tilbage til London. Tilbage til sin tomme lejlighed. Tilbage til en jul i ensomhed. I stedet er hun nu fanget i et smukt hjem hos en familie som... tog overraskende godt imod hende. Og hvorfor gjorde de det?

De tre Miller-søskende har hver deres betænkligheder med at skulle hjem til jul dette år. Deres familie vil uden tvivl stille en masse nysgerrige spørgsmål, og det har ingen af dem brug for i år. Ross har et presset forhold til sin far grundet sit karrierevalg og han ønsker ikke spydigheder og problemer. Alice er nervøs for at forholdet til kæresten bliver familiens primære fokus og hun har problemer nok i forvejen med at holde på ham efter en uenighed. Og Clemmie har taget en stor beslutning som hun er sikker på ikke vil blive taget specielt godt imod hvis den bliver nævnt før hun har udført den. Så julen vil helt sikkert blive anspændt.

En spontan og uskyldig afledning og løgnhistorie bringer Lucy i en pinlig situation som hun ikke kan slippe ud af. Miller-familien er alt hvad man kan ønske sig i en familie, men hun føler at hun trænger sig på. Trænger sig på i en perfekt familie i julen. Med hver deres egne hemmeligheder og uperfektheder at slås med, men stadig en familie. Noget hun ikke længere har. Og hun burde ikke være her. Men for hver dag hun tilbringer sammen med dem, og hemmelighederne kommer frem, bliver kemien imellem hende og familien kun stærkere og stærkere. Men ligger hun for mange følelser i det? Vil dette vise sig at blive hendes værste jul nogensinde eller begyndelsen på noget magisk?

Denne skønne julehistorie er fuld af drama, humor, hemmeligheder, pinlige situationer, familiesammenhold og kærlighed. Den helt perfekte feel-good juleroman som vil bring et smil på læben, måske endda nogle grin og ikke mindst julestemning og et par glædestårer. Perfekt til en julehyggeaften med en bog på skødet, lidt gløgg eller varm kakao og julegodter. Læs den. Det vil du ikke fortryde.

Jeg forstår fuldt ud de rosende anmeldelser. Sarah har gjort det igen. Jeg elsker humoren, karaktererne og stemningen i historien. Jeg ville dog ønske at den var noget længere så man kunne få noget "Og sådan gik det derefter.....". :D For damn! Sikke da en hjertevarm slutning som kun får en til at ville have mere.

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)