Dagens Julegæst - 9 dec

1. Navn: Xenia Elisabeth Jensen

2. Blog: www.xenia-jensen.blogspot.dk (Primært en blog om bøger, og jeg håber virkelig, at du vil tjekke den ud!)

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Julen betyder enormt meget for mig. Det er en højtid, hvor jeg kan være sammen med min familie, og det er vigtigt for mig, at jeg har min "rigtige" familie den tid. For mig er julen noget, der minder om, at en del af vores anden familie ikke bryder sig om os.... Men nok om det! Normalt er jeg ikke til traditioner, men i julen betyder det meget, at vi laver de ting, vi plejer, for det giver bare en bestemt slags stemning, og det er sjældent, at vi laver noget sammen som familie. Det er vores højtid, kan man godt sige.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Hjemme hos mine forældre. Jeg er i år flyttet hjemmefra, så jeg glæder mig til en juleferie derhjemme. Jeg savner helt vildt at bo hjemme. Det er godt nok svært at vænne sig til at være selv :)

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Supernatural sæson 7! Jeg kan slet ikke vente til at komme videre med den serie! Og en masse bøger!! Der skal jo nye anmeldelser til på bloggen ;)

6. Håber du på sne i december?
JA! Jo mere kulde, desto bedre. Jeg er virkelig vinter-menneske, så masser af sne ville være perfekt. Og det giver bare en god grund til at rende rundt med uldsokker osv ;)

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Nej. jeg orker ikke at tage det ned, og jeg har aldrig rigtig haft noget oppe. Mine kæledyr har altid ædt det :S

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
MADEN! Og samværet med sange og gaver. Og lønnen for at synge i kirken 4 gange på én dag! (Ja, men er vel flyttet hjemmefra og skal have til dagen og vejen?)

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi pynter altid træet den 23., så det står pænt og flot til dagen efter. Den 24. skal alle nå i kirke, inden der er middag. Vi spiser sammen, og bagefter lukker min far døren ind til stuen, mens han tænder lysene. Vores stue er ikke så stor, så vi sidder i sofaen og synger julesalmer. Alle vælger en salme, og så synger vi den. Efter det er det min lillebror, der henter gaver, og så får vi en ad gangen og ser hinanden pakke op. Efter gaver er der risalamande, og derefter bare stille og rolig hygge og snak, indtil vi går i seng. Grundet jobbet som korsanger skal jeg også i kirke dagen efter :) Oh ja! Og så ser vi selvfølgelig Disney's juleshow og julekalender hele måneden ;)!

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
At lave sine egne juledekorationer! Det er bare så hyggeligt, og man behøver ikke at være særlig dygtig, før de er pæne. Selv mine ser godt ud ;)!

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Husk at elsk hinanden lidt mere. Det gør virkelig verden til et bedre sted! Glædelig jul og alt godt til jer alle sammen :)!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)