New in - Sidste køb fra Spartoo.dk

Så modtog jeg den sidste pakke fra Spartoo. Lidt trist da jeg har nydt at samarbejde med dem, men nu er det halve år så overstået. Og jeg har haft nogle fejlkøb hos dem, som jeg nu prøver på at sælge videre til halv pris af hvad de koster nu, og sad lidt som på nåle for at få den sidste pakke her hjem og se om det langt om længe ville blive en succes. Og det må jeg så sandelige sige at det er. Det er det absolutte bedste køb jeg har gjort hos dem. Hold da helt op!

Fordi jeg ikke har haft det store held med at købe sko hos dem, da de ikke passede overhovedet uanset hvilken størrelse jeg fik (jeg må åbenbart have nogle mærkelige fødder - de er for brede og høje), så valgte jeg at det skulle være tasker denne gang. Og jeg er simpelthen forelsket! Glæder mig meget til at tage dem i brug. :D Var faktisk igang med at pakke skoleting i den ene lige indtil jeg kom i tanke om at jeg skal have computeren med i morgen som så ikke kan være deri, så måtte pakke det hele tilbage i skoletasken. :P Men så tager jeg den sku bare i brug i morgen. :D

Men her får I lige billeder af de to tasker jeg har fået hjem. Hvis I ønsker at købe dem selv kan I finde dem her og her.

6 kommentarer:

 1. Det er virkelig også nogle lækre tasker du har fået købt dig der! :) og den første er rigtig flot med alle de farver ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja :P En rigtig sommertaske. (: Elsker den virkelig.

   Slet
 2. Årh, den første taske er nice, jeg er vild med farverne :D Den anden er da også fin, bare, lidt mere basic, ikke? :)

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også lækker. (:
   Ja den anden er meget plain. Men den jeg købte sidst er meget stiv i det og er næsten ikke til at putte noget i fordi læderet ikke er til at arbejde med. :P Så nu købte jeg en som var blød og som har en super lækker model. Og den har den perfekte størrelse. (:

   Slet
 3. Sjovt, jeg har også kigget på den blå taske, men er lidt i tvivl om, om den er rummelig nok. Kan man have stort kamera + småting i den uden problemer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan lige prøve at proppe mit eget i når jeg kommer hjem sammen med lidt andet for at teste. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)