Nyt køb - Endnu en ordre fra Yves Rocher

Aih men se nu lige her! Så havde Yves Rocher jo lige endnu et lækkert tilbud, som jeg ikke kunne ignorere. :P Denne gang var det i det tilbudsbrev vi som medlemmere får tilsendt. Bestilte noget hårolie og noget scrub, som man så fik dobbelt op på. Det er sku da lækkert!

Derudover så var der lidt gratis godter med. Der var en stor fullsize parfume med - og denne har jeg i forvejen og elsker den, da den er perfekt til sommer - og en lille mini-parfume i samme linje men anden duft. Se det var sku en dejlig overraskelse! Den sidste ting der var gratis med i bestillingen var en stor skuffelse. Det er et negle-pleje-sæt, men hold da kæft en gang bras. Havde valgt dette fra hvis jeg vidste de ville sende det med. Og nej det er ikke med på billedet, da det blev smidt ud til højre med det samme. :P

Men bortset fra det skrammel, så er jeg super glad for parfumerne der fulgte gratis med, og selvfølgelig de ting jeg selv bestilte. Jeg kan altid bruge noget mere scrub til ansigtet og noget lækkert hårolie. Og det er ret vigtigt for mig at have sundt hår, så hårolie kan man aldrig få for meget af. *Hehe*Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Deres hårolie er bare skide god!

    SvarSlet
    Svar
    1. Har ikke prøvet den endnu, men glæder mig til at teste den. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)