Tutorial af "Purple Chok"

Der var et ønske om at jeg smed en tutorial op på det sidste look jeg havde, og det ligger sådan et jeg faktisk tog billeder da jeg "skabte" det, så her kommer en tutorial i billeder her på bloggen.. Enjoy!

Først påførte jeg en primer, da jeg gerne ville have at disse farver skulle træde godt frem.. Til dette brugte jeg min "Urban Decay Primer Potion".. I kan bruge foundation eller andre creme-øjenskygger..

Det første jeg påførte var en hvid shimmer-øjenskygge.. Denne er fra Yves Rocher, men I kan bruge hvilken som helst hvid øjenskygge..
Denne blev så påført på 2/3 af øjenlåget - indefra og ud.. I kan godt vælge at påføre den på hele øjenlåget, men så skal I virkelig have meget af den mørke på, som kommer på senere, for at den hvide ikke trænger for meget igennem.. men det er en smagssag..

Nu skal der lidt farve på.. og den første er en lys babypink.. denne påføres på 1/4 af øjet.. lidt længere ude end hvor den hvide starter.. indefra og ud igen..

Næst skal vi have fat i en lilla.. den påføres fra midten af øjet og ud til den yderste del.. *Se billedet*

Den sidste farve vi skal have på øjenlåget er en blå.. og den påføres på den sidste 1/4-del af øjet.. Husk at blende så godt I kan for at undgå hårde kanter..

Så skal der en mørkere blå til.. Denne påføres i "folden" af øjet og et godt stykke ude i siden af øjet for at der kommer mere "form" i looket..

Nu skal vi have fat i den lilla vi brugte på øjenlåget.. Denne skal påføres ovenpå den mørkeblå, som vi har påført i "folden".. Denne skal lige kunne anes ovenover den mørkeblå, som en slagskygge op mod øjenbrynet.. Der skal ikke ret meget på.. det skal kun være så man lige kan ane at den er der, samt fadingen bliver meget bedre på denne måde..
I kan lige nå at ane det på dette billede..

Samme lilla skal vi have påført på den nederste vippelinje.. Som vist på billedet her.. det skal ikke være for voldsomt, så man kan bruge en lille eller meget tynd/flad brush..

Med samme brush skal vi nu have fat i en blå.. den skal påføres på den lilla vi lige har påført.. Dog kun fra midten og ud..

Vi skal nu have påført en sort på den mørkeblå vi påførte i "folden" og mere intenst i den yderste del af øjet som vist på billedet..

Samme sorte skal vi så have påført 1/3 på nederste og øverste vippelinje yderst.. Dette gør looket mere intenst..

Det næste skridt her er valgfrit, men jeg ville gerne have et "catlook" så jeg brugte samme sorte og lavede en "vinge" som vist på billedet.. dette gør den sorte mørkere og looket får lidt "edge".. (;
Sørg for at vingen hænger sammen med den nederste og øverste sorte linje du har lavet ved vippekanterne..

Jeg trængte nu til at få lidt mere kontrast så jeg lagde en hightlight under øjet *På det øverste af kindbenet op til øjet* og lige op til den sorte "vinge" jeg havde lavet..

Og nu hvor jeg var ved highlighten så lagde jeg også en under brynet.. denne meget neutral..

Nu til noget spas!

For at gøre looket lidt mere spændende, så add'ede jeg lidt glitter.. jeg påførte glitter i samme farver som dem jeg i forvejen havde på øjenlåget.. ikke alt for meget, men bare en lille smule.. Billedet viser ikke rigtig hvordan det så ud IRL men kan fortælle at det så SUPER godt ud..

Sidste skridt.. Eyeliner på øverste og nederste våde linje og mascara..

Og Voilá!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)