The Versatile Blogger Award

Jeg modtog denne award i dag af to skønne tøser, nemlig Rikke og Rikke.. yup.. 2 af dem.. haha.. Tak skal I have tøser.. (;

Reglerne er enkle.. man skriver 7 random facts om sig selv og tagger så dem man synes fortjener den..
Såå.. here we go..!

1. Jeg er født i det forkerte land.. eller det er i hvert fald hvad jeg bilder mig ind.. Jeg føler mig nemlig mere hjemme i Irland end her i DK.. Var der kun i 6 dage, men det gjorde det hele så meget mere klart for mig.. Irland er mit fremtidige hjemland.. Håber jeg..

2. Jeg elsker at shoppe, men som studerende har jeg ikke råd til det.. så jeg drømmer om mange ting, men ved at det er ting jeg aldrig kommer i besiddelse af.. så jeg misunder andre som kan købe løs og få det de gerne vil have.. og at følge dem i deres shopping er som plaster på såret..

3. Jeg har en meget mystisk - på den gode måde har jeg fået at vide - personlighed.. jeg indeholder åbentbart mange særpræget ting og egenskaber.. Samt mange har sagt jeg har personlighed som kat og kunstner = stædig, kærlig, drømmende, kreativ, flyvsk og forsigtig.. Men det er åbentbart det der gør mig interessant i manges øjne.. I don't know.. troede ikke rigtig på det første gang jeg fik det smidt i hovedet, men efter nogle gange begyndte jeg at overveje om det virkelig er sådan jeg er?!

4. Jeg har faktisk næsten intet tøj i mit klædeskab.. fylder 2 hylder og derudover er der undertøj og sokker/strømper.. Og det gør det lidt besværligt for mig at lave "Dagens Look" med tøj her på bloggen, selvom jeg meget gerne ville.. for jeg går meget i det samme, og det gætter jeg på ikke er så skide interessant for jer at se på gang på gang, så det bliver vist meget sjældent det kommer her på bloggen.. desværre.. Men manglen på tøj skyldes så at jeg kun har min SU og når tøjet bliver slidt så er der ikke råd til nyt.. så der bliver mindre og mindre..

5. Ville ønske jeg kunne få et job hvor jeg kan få brugt alle mine kreative evner og lyster.. Fotografering, Makeup, Grafik og mode.. Ikke ligefrem noget man finder på side 9 i avisen eller under job-ansøgninger.. Hehe.. Men man har vel lov at drømme, ik?! (;

6. Den eneste kærlighed i mit liv lige nu er min dejlige prins, Cosmo.. og tror det er det eneste kærlighed jeg får i mit liv de næste mange år.. har på fornemmelsen at jeg er blevet bange for at åbne mig op for det andet køn efter de sidste skrækkelige forhold jeg har været i.. ønsker ikke engang for min fjende at komme igennem sådan et helved som jeg har været i i de sidste 6-7 år..

7. Selvom jeg gerne ville, så kan jeg ikke smide de søde sager helt på hylden.. men den mængde jeg får er vist ikke skadeligt hvis jeg læser eller ser hvad usunde mennesker får.. så jeg har ikke dårlig samvittighed over det.. Bare en skam mit stofskifte ikke funker som det skal så jeg faktisk får smidt de kg som jeg med min nuværende kost kunne smide.. Men jeg gider heller ikke alt det helse-ræs som mange er igang med.. det er vist at det faktisk ikke engang er sundt for kroppen.. så hellere lade naturen klare det.. og ellers må man sku bare være glad for sig selv som man ser ud.. alt andet er for hyklerisk.. (: Ja det er min mening.. take it or leave it..

Jeg tagger så: Dianna, Mette, Therese, Ditte og Simone..

1 kommentar:

  1. Tak fordi du har tagget mig :D det vil jeg kigge på engang i morgen ^__^

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)