Et år siden - Aldrig mere tak!

For et år siden sad jeg uabrudt i soveværelset i mit fængsel i skoven i Kværndrup og søgte nettet tyndt for en lejlighed. Brugte fra slutningen af marts til midten af maj på at finde mig et hjem. Det var så skønt da jeg endelig fandt en og jeg kunne komme væk fra det mareridt det var endt ud med at blive derude. Jeg fortryder på ingen måde at jeg sagde stop og kom videre. Dog skulle jeg over en del forhindringer derefter for at kæmpe mig væk fra psykopater både i hans vennekreds. Men det er slut nu og jeg har ikke været mere tilfreds med en beslutning før som jeg er nu med den jeg tog i sommers.

Nu skal der bare ses fremad.

_________________________________

Glem ikke at deltage i min:

.o( Følg min blog med RSS )o.

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)