Fra altanen

Det blev et meget kort "visit" på altanen her til aften. Vinden var simpelthen alt for kold. Så det blev kun lige til et enkelt glas Asti der blev nydt derude og så rykkede jeg ellers indenfor igen. Øv øv øv. Men det bliver jo heldigvis varmere så jeg kan sidde derude hele aftenen. (:
_________________________________

Glem ikke at deltage i min:

.o( Følg min blog med RSS )o.

4 kommentarer:

 1. Det ser vel nok hyggeligt ud. Også det du har i glasset :0)

  SvarSlet
 2. Det ser simpelthen alt for hyggeligt ud!! :) Jeg har os en altan, men den er helt tom, hihi, kedeligt :P

  http://cam-stardust.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Elsk på altaner med eftermiddags-/aftensol. (; <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)