Anden form for studenterhue


Min søster har den samme holdning som jeg til det med studenterhuerne. Hvorfor spilde så mange penge på en hue der alligevel bliver smidt ind bagerst i skabet og glemt? Jeg har dog en fra min HG-tid, men.. jah.. Spild af penge. Derfor kom jeg på denne idé - at lave en anden form for studenterhue. Nemlig en hårbøjle med en lille hue på. Så vi har henne og bestille hårbøjler, bånd og huer. Efter min søster godkendte det jeg havde lavet på selve bøjlen i går, lavede jeg den færdig i dag, og her kan I se processen og resultatet. Synes selv det er blevet super smart. (: Hun bliver i hvert fald den eneste med den slags "hue" d. 22 juni hvor hendes sidste eksamen er..o( Følg min blog med RSS )o.

3 kommentarer:

 1. Haha, hvor sødt og kreativt! :)
  Det er HF hun bliver færdig med?

  Jeg blev også færdig med HF sidste år, og fik en hue, den har jeg valgt at sætte på sådan en kæmpe Simba løve jeg har liggende på gulvet, ovenpå hans hovede .. Så der ligger den meget godt og pynter hehe :)

  SvarSlet
 2. virkelig kreativt og gennemtænkt søde, ja de orginale store huer er pænt dyre.. så dette er virkelig smart og anderledes.
  Skal I så ned på skolen og tage imod hende når hun kommer ud fra den sidste prøve?

  SvarSlet
 3. Den er rigtig sød. <3

  Men ville aldrig have undværet min rigtige hue. For mig er den et stort minde om utrolig mange ting i mit liv og når jeg kigger på den i dag, minder den mig om hvor langt jeg er nået, både rent personligt og rent fysisk siden dengang. Den minder mig om utrolig mange ting og hænger fremme ude i gangen, altid. Komplet med sort sløjfe som minde om en pige der fik for kort et liv, også. <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)