Fandt hende igen


Ved ikke hvor mange der kan huske, at jeg købte disse perler for nogle år tilbage? Jeg fandt en kvinde som lavede disse glasperler i hånden og efter ønske. Og jeg havde længe villet have perler med frøer og så nogle græskarer. Vi skrev lidt sammen og hun lavede så nogle og sendte billeder for at sikre sig at det var hvad jeg mente. Og sendte dem så da jeg havde godkendt dem. Og jeg ELSKER dem!

Havde mit armbånd på i går og kom til at sidde og tænke på at min søster havde spurgt om jeg kunne finde hende igen, da hun selv ønsker at få lavet nogle perler, og tænkte så samtidig med at der nok er nogle af jer derude, som måske også godt kunne tænke jer nogle unikke og personlige perler til jeres smykker. Så synes I skal tjekke hendes nye hjemmeside ud:

http://www.reneebeads.com

Fandt hende på ezty dengang jeg bestilte dem, men hvis I kontakter hende igennem hjemmesiden, er jeg sikker på at I kan lave en "handel" igennem der også. (; Held og lykke, og vil super gerne se jeres perler hvis I bestiller nogen.

.o( Følg min blog med RSS )o.

2 kommentarer:

  1. Kan godt huske de perler :) Har også selv tænkt på hvem du havde købt dem af, så det er super du lige linker til hende :)

    SvarSlet
  2. Ja så var det da godt jeg skrev et indlæg om dem. Hehe. (;

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)