The no-brow-girl


Skulle lige prøve en ny mascara i dag som jeg købte for noget tid siden hvor min fave-mascara var udsolgt. Min nabo synes jeg er pænere sådan her end når jeg har "bryn". Er selv dybt uenig da jeg hader ikke at have nogen bryn og for alt i verden ønsker de en skønne dag vokser på mirakelløst vis frem igen. Men synes da lige i skal se hvordan jeg har rendt rundt og set ud i dag selvom jeg på ingen måde er meget for det. Men voila! Håber I stadig har en puls efter chokket. (;
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 kommentarer:

 1. Det er en forandring til hvordan man er vant til at se dig. Men jeg som næsten ingen øjebryn selv har. Det er ingen sygdom, det er bare så lyse at man næsten ikke kan se dem. Når jeg så lige har farvet håret kobberrødt er de næsten ikke til at se, men jeg er for bange til at farve dem, jeg hader forandringer når det er om mine øjenbryn, fordi jeg syntes det ændrer mit ansigt totalt, og kan ikke se det smukke ved det.
  Du er pæn med og uden, men du skal være tilpas med hvordan du ser ud. Du kunne sagtens gå uden "Bryn" Eller med mindre optegning. Men det er jo igen, helt din egen beslutning :D

  SvarSlet
 2. Jeg synes heller ikke det er så slemt, altså... :) Men jeg er også mere til det 'naturlige' look...

  SvarSlet
 3. Jeg synes også du skal lade være med at tegne dem så kraftigt op, og istedet bare markere dem mere med en steg.

  SvarSlet
 4. Well.. Jeg kan ikke lide det ikke at have bryn, så derfor tegner jeg dem op (:

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)