Min PhotoChallenge - "A Good Memory"


"Et godt minde er helt sikkert min studietur til mit drømmeland, Irland, i marts sidste år. *Suk* Dét var bare en fantastisk tur. Nød den dog ikke nok, men jeg håber på at jeg en dag kommer tilbage dertil. Om det så bare er på ferie eller om det er når jeg flytter derover, så vil det være en drøm der bliver endnu mere opfyldt. Dét land er bare fantastisk! Irland ER virkelig mit hjem."

Tjek også de andre deltageres billeder ud. Find dem her: Muuus, Mette JR, Tiiner, Gulde, Camilla, Sandra, Anna Bay, Mimi & Xenia.

.o( Følg min blog med RSS )o.

1 kommentar:

  1. Årh sådan har jeg det også med Irland! Jeg var afsted her i juli for første gang, både i Dublin og nord irland, hvor jeg spillede irsk folkemusik på en pub!
    Det er et fantastisk land!
    Kunne seriøst godt finde på, at flytte derop!
    Skal helt sikkert tilbage dertil

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)