Mig og min "Wreck This Journal" (:

Som nogle af jer nok har lagt mærke til, så er jeg igang med "Wreck This Journal"-bogen, men ved ikke hvor mange af jer der faktisk ved hvor I skal se videoerne og billederne henne, men kan så fortælle at der oppe i menuen er et link til en side her på bloggen hvor det hele bliver samlet. Men hvis I er Tumblr-brugere, så kan I finde en blog netop til dette projekt her: (GiZmo's Wrecked Journal). Men synes da lige at I skulle have en lille update her på bloggen som viser hvor langt jeg er nået. I får her en afspilningsliste med alle de videoer jeg har optaget mht. denne bog og alle de billeder der er blevet taget.

I hope you enjoy. (: 

2 kommentarer:

  1. Kan du fortælle hvor du har købt den henne? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Puha det kan jeg ikke huske, men snakker om det i den første video jeg har om denne bog. (:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)