Det var lige godt satans!


Så er freden forbi. Nu har der ikke været andet end ballade efter at en knapt så heldig person er flyttet ind i opgangen ved siden af. Tyveri, chikane overfor beboerne (som nu er bange for at bo her), salg af stoffer, druk og vilde fester og nu fandme også hærværk. Hvad fanden er det for en verden vi lever i???

Pga. nogle uoverensstemmelser mellem nogle af de nye beboere (tror vi er grunden) er vores yderste gangdør nu blevet smadret til atomer her til aften og vi har måtte fjerne glasskår for ikke at komme til skade, samt det nu er meldt til politiet. Det kan sku da ikke være rigtigt at vi skal være bange for at være i vores eget hjem, når der netop er en boligblok til den slags uopdragne møgunger ved siden af, som de kunne bo i. Hvorfor skal vi nu slås med dem? Det indgik sku ikke i vores aftale i lejekontrakten. Så vil jeg sku gerne have en billigere husleje tak og lidt penge for at sætte mit liv på spil for at bo her! JESUS CHRIST!

Det kan simpelthen gøre mig så vred at folk ikke kan opføre sig voksent længere. Hvorfor skal de ty til vold og chikane? Ja undskyld mig men jeg fatter det simpelthen ikke. Og så brokker de sig over at politiet er meget efter dem. Ja hvorfor fanden tror I spader?!

Argh men for fanden da!

Så nu bliver det spændende at se hvornår vi igen kan få lov til at holde varmen inde og ikke længere være bange for at der kommer uvelkommende ind (døren er jo ikke længere "låst").

1 kommentar:

  1. Jeg HADER sådanne typer! I min første lejlighed jeg boede i, flyttede der en meget festglad og narkoelskende person ind i lejligheden under mig, og han fik flere gange tæsk i opgangen og ude i vores cykelskur. Det var VIRKELIG ubehageligt. :(
    Værste var da en rockertype forsøgte at sparke døren til MIN lejlighed ind klokken 7 om morgenen, hvor man så åbner (så dum som jeg var - tror jeg var i chok), og ser en person som er TYDELIGT narkopåvirket, og står med et baseball-bat parat til at smadre livet ud af mig, indtil han kigger skiftevis på navneskiltet på døren og på mig, og indser at han har lavet en fejl.

    Jeg flyttede weekenden efter!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)