Ny update på "GiZPlaza"-fronten (:


GiZmo byder jer velkommen i sit hjem i Faaborg på Sydfyn. Her bor hun sammen med sin lille uldtrold, hankatten Cosmo, som er en Main Coon. Lejligheden er beliggende i udkanten af centrum og er på ca. 52kvm. De er fordelt på stue og lille soveværelse. Derudover har hun eget badeværelse og køkken. En lille gang er samlingspunktet for alle rum. Hun er også så heldig at hun har en lille altan hvor hun om sommeren kan sidde og nyde aftensolen.

Hun går meget op i at der er lyst og venligt i hendes hjem og at det er nemt at få det til at se enkelt og ryddeligt ud. Og det bærer stilen også præg af. Lyse møbler og hendes yndlingsfarve er at finde i alle rum - nemlig farven grøn, som gør at det hele får et friskt pust. Senere er en gammel yndlingsfarve kommet ind i billedet også, nemlig blå. Hendes stil kan beskrives som romantisk og lyst.

Billederne er en blanding af ældre og nyere billeder, men det viser stadig hvordan mit hjem ser ud. (;GANGEN


STUEN


SOVEVÆRELSET


KØKKENET


BADEVÆRELSET


ALTANEN


Hvis du har fået lyst til at vise dit kreative hjem frem på min blog i et blogindlæg, så er du meget velkommen til at kontakte mig på gizzerdk@gmail.com. Det er selvfølgelig helt op til dig selv hvor meget du viser og hvad der skal stå i indlægget, men jo flere skønne billeder jo bedre. (: Det vil blive vist frem som vist her på denne side.

Jeg vil se frem til at blogge om jeres hjem og dele ud af vores kreative idéer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)