Little Red.... ehm... Black Riding Hood :P


Har været henne og sy lidt i dag. Har haft noget stof liggende som jeg har haft i mange år, og som jeg ønskede at lave et eller andet ud af, og kom i dag på en idé.

Har længe ville have en poncho som ikke var i strik og som havde en stor dejlig hætte, og det var så hvad jeg besluttede mig for at lave. Er rigtig glad for den, men har fortrudt at jeg ikke fik vasket stoffet før jeg begyndte. Men det gør ikke det store, da den godt kan tåle at krympe lidt. Men den er lækker. (:

Det er ikke en til hverdags-brug, men mere til specielle anledninger.

Har endnu ikke besluttet om jeg skal lave "huller" man kan stikke armene igennem i selve ponchoen eller om den skal forblive som den er. Men det finder jeg nok ud af efter nogle gange i brug. (:


Ny tilføjelse:
Kom lige til at tilføje en lille lomme foran samt huller til armene. :P Nu er den sku blevet lækker og ekstremt brugbar. (:

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)