Just saying (:


Vejret har faktisk været ret skønt i dag - hverken for varmt eller for koldt, så det var perfekt vejr til at svinge støvsugeren en gang rundt i lejligheden. (;
Resten af dagen brugte jeg på at fjolle lidt rundt med lidt billeder og bare slappet af på sofaen og nydt at her er rent igen. :P Og dagdrømt om at kunne cruise lidt rundt på en roadtrip med en veninde og ose lidt i enten Odense eller Svendborg. Men det forbliver nok en dagdrøm.

Overvejer lige nu at hoppe i seng da det allerede er blevet ret sent, og så vil jeg stå tidligt op i morgen, tage mig et laaaaaaaaaaaaaangt og varmt bad, smide lidt makeup i masken, hygge med en bog og tage ud og handle det jeg ikke gad handle i dag. :P Lyder det ikke fornuftigt? *Hehe*

Så jeg siger godnat. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)