Livet ved kysten er bare bedre


Nu bor jeg ikke nede ved vandet, og det tætteste jeg har været på at gøre det, var da jeg boede nede ved havnen hvor der kun var 200 meter derhen, men derfor er jeg alligevel ret glad for at bo i en havneby.

For det første så er der mulighed for at komme ned til vandet på gå-ben. Der er muligheder for at tage færgen over til de små øer vi har hernede. Der er muligheder for at få 130% friske fisk ved fiskehandleren som lige er kommet i havn få minutter før man køber det. Og så er det bare en smuk udsigt man får når man står dernede. Især når der er tordenvejr på vej. Men så er der jo selvfølgelig også mulighed for at tage til stranden når man har lyst. Det er ikke noget der skal planlægges og der skal skaffes kørsel til. Nej det er bare at gribe strandtasken og hoppe derned.

Nu er jeg på ingen måder strandmenneske og ligger helst ikke dernede når der er proppet med mennesker. Vi skal jo ikke have at folk begynder at ringe efter en kran for at få fjernet den hval der er skyllet op på kysten. *Hahahahahahahahahaha* Og nej det er ikke kun fordi jeg er kraftig at jeg ikke gider ligge dernede, men det er også fordi jeg simpelthen ikke kan med den varme her. Bliver fysisk dårlig og jeg bliver hidsig når jeg har det for varmt. Så hellere bare sidde på altanen eller græsset og hygge. Og så er det også fordi der simpelthen er alt for mange mennesker dernede. Gider ikke det der princip der hedder "som sild i en tønde", og sådan er det virkelig hernede. Man skal virkelig være heldig hvis man finder et sted at ligge som ikke allerede er optaget. Det er sindsygt. Stranden er som fluepapir her om sommeren og der er SORT med mennesker. :P
MEN! Selvom jeg ikke er strandmenneske, så er det pisse dejligt at have muligheden i sin baghave (overdrivelse fremmer forståelsen).

Så ja. Godt nok er man langt væk fra resten af Danmark hernede, men hvor er her dog egentlig skønt. (:

4 kommentarer:

 1. Det var hyggeligt at have dig med skatter<3

  SvarSlet
 2. Du aner heller ikke hvor skønt det så er at bo på Bornholm xb Alle der bor der, kan komme til stranden på under 20 minutter. Ca. xb og det er altså tror jeg noget man ikke kan undvære. Nu har jeg aldrig boet andre steder end Bornholm, men skal flytte til KBH næste år, og tror det er det at kunne gå til stranden jeg savner. Selvom jeg heller ikke helt duer til alt det med varme, og hundekoldt vand, så er det at have muligheden altså bare dejligt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja I Bornholmere har nok nemmest ved at komme til stranden uanset hvor I bor. (: Men ja det er muligheden der er dejlig at have. Det betyder ikke at man skal, men at hvis man har lyst, så kan man. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)