Tror vist jeg ender med at se lidt OL


Ja.... har normalt ALDRIG været til det med at sidde og se OL, og det bliver jeg nok aldrig 100%, men jeg ved ikke hvorfor, men i år har jeg faktisk LYST til at se lidt. :P Det bliver ikke det hele jeg kommer til at se, men der er nok nogle ting som ender med at fange mig. (: Og så er jeg jo lidt begrænset. Har kun DR1 og TV2 jeg kan se noget fra, så det er hvad der kommer der, jeg kan vælge imellem.

Og så er der jo en som jeg krydser ekstra mange fingre for. Jeg har nemlig en klassekammerat som er til OL. Det er Stine som skal hen og skyde sig til metallet. (: Håber virkelig at hun kommer hjem med en god placering og selvfølgelig med en fantastisk oplevelse som hun kan fortælle om når skolen starter. (: YOU GO STINE!!!! *Hehe*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)