Jeg ...

.. Jeg er en meget skrøbelig person med meget brede skuldre.
.. Jeg drikker mig helst ikke fuld. Synes det er lidt latterligt at bruge en masse penge på at blive dårlig i flere dage i træk bagefter. Så hellere nyde et par få genstande og kunne stå oprejst uden opkast, maveproblemer, hovedpine og svimmelhed dagene efter.
.. Jeg ville gerne en 2 uger til Irland på et tidspunkt og bare blende ind med irlænderne og føle mig som irsk statsborger. :P
.. Jeg synger bag lukkede og låst døre. Jeg er ikke typen der sidder og synger med på sange offentligt. Sådan har det ikke altid været, men.... jah ved faktisk ikke rigtig hvorfor det har ændret sig.
.. Jeg elsker at jeg har så fuldt igennem en skøn kat som Cosmo som er så unik i sin opførsel og "person". Han er speciel på så mange punkter og jeg er stolt over at han er min.
.. Jeg kan sove langt over 12 timer om dage hvis jeg havde mulighed for det. :P Elsker at sove.
.. Jeg har en meget speciel personlighed og det er ikke alle der kan forstå den.
.. Jeg danser aldrig, og hiver folk mig op på dansegulvet kan de være sikker på at få en lussing over alle dimensioner. Jeg hader det.
.. Jeg tænker ret meget på min søster. Hun er bosat i Jylland og er ikke en cykeltur væk længere. Savner hende alt for meget.
.. Jeg drømmer tit om at komme langt væk fra det hele.
.. Jeg håber at mit sidste år på HF bliver et godt år, selvom det bliver hårdt og at jeg ikke ender på kontanthjælp derefter, men i stedet for første gang efter 7 års jobsøgning endelig får et job.
.. Jeg behøver ikke flere hundrede venner og bekendte for at have det godt. Nogle få stykker er mere end rigeligt. Så undgår man også alt for mange skuffelser.
.. Jeg ser rigtig mange serier og jeg ser dem gerne lige så snart de er tilgængelige på nettet. :P
.. Jeg hader når folk udnytter mig for min god-/hjælpsomhed. Det gør ondt at blive dolket i ryggen og efterladt blødende i rendestenen. Derfor er jeg ret hurtig til at vælge folk fra for at skåne mig selv mest muligt. Og nogle gange sker det lige hurtigt nok, men jeg kan ikke blive ved med at tillade at blive udnyttet.
.. Jeg gemmer mine bamser fra min barndom i en kasse nede i kælderen. Jeg kan ikke smide dem ud. De har betydet meget for mig.
.. Jeg bruger meget tid hver uge på at holde lejligheden ren og ryddelig. Er også ret nødvendigt med en langhåret kat samt at jeg selv fælder lige så meget.
.. Jeg glæder mig enormt meget til efteråret. Ikke pga. regnen og det triste vejr, men til det bliver køligere, til jeg kan hygge med tæpper, stearinlys og tøpper, til naturen bliver gylden og dufter af efterår. Jeg glæder mig generelt bare til at det hele bliver lige noget for mig!
.. Jeg må indse at man skal lede længe efter folk kan kan stole på.
.. Jeg kunne godt lige bruge en måneds ferie mere.
.. Jeg burde virkelig lukke computeren ned og hoppe til køjs, men jeg er jo et fuldblodigt natmenneske.

4 kommentarer:

 1. Det der med Irland: GØR DET! Jeg har det sidste års tid tilbragt ca 2 måneder i Dublin, da min bror og svigerinde er flyttet derover og det er virkelig det dejligste land! Folk er SÅ venlige at man næsten tror det er løgn, kulturen er skøn og oplevelserne mange! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig I know. :P Jeg har været fascineret af Irland siden mine teenageår og efter at have været derover på studietur i 2010 og været med til at fejre Paddy's Day så er det helt forkert for mig at være i DK. Irland ER mit hjem og jeg er født i det forkerte land. Så jeg drømmer om at jeg skal bo derover og dø der. Jeg føler mig ikke hjemme i DK længere. Så tro mig. Jeg ved hvordan de er derover og deres kultur osv. :P

   Slet
 2. Jeg savner dælme også landet, især når jeg lige har været derovre. Men jeg må nu indrømme, at jeg også er glad for at komme hjem derfra, for der er også nogle ting derovre der irriterer mig ret meget. Fx hvor svært det er at finde parfumefriprodukter. At jeg ikke kan få en helt almindelig ostemad, men hun cheddar og andre i den retning. At man ikke kan få ordentlig pølser som herhjemme. At varme tit er koblet med gas, der er altså bare ikke er lige så stabilt. At børnepasning er så super dyrt og at kønsrollerne på sin vis stadig er meget gammeldags. Men altså, det er jo nok ting man vænner sig til når man er der i længere tid. Tror dog stadig min svigerinde importerer shampoo, balsam og opvaskemiddel :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er selvfølgelig mange ting som man godt kunne tænke sig var det samme som i DK, men tror det er noget man vælger at leve med hvis man vil bo derover. (: Det er nok også lidt derfor jeg ikke har taget springet. Tror det er svært at skulle omstille sig til at det fungerer på en helt anden måde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)