VIND et iPhone cover! LUKKET!

Jeg har fået æren af at give jer derude bag skærmene muligheden for at vinde et lækkert cover til jeres iPhone. Der bliver ikke kun én vinder denne gang, men hele 3! Er meget taknemmelig overfor Tezzo.dk som har sponsoreret denne GiveAway.

De 3 vindere får hver en rabatkode som er 164,- værd. Dette skulle gerne kunne dække køb af et cover + forsendelse. Det er da ikke dårligt, vel? (:

Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar til dette indlæg og fortælle mig hvilke iPhone I har og hvorfor I mener at det er den telefon I vil anbefale andre at købe.
Jeres kommentar vil være 1 lod værd. HUSK at skrive jeres mailadresse i kommentaren da det er den jeg skal kontakte jer på hvis I vinder.

Hvis I ønsker at optjene flere lodder, så kan I gøre følgende ting:
* Dele indlægget på Facebook (Send link) = 1 lod
* Dele indlægget på Twitter (Send link) = 1 lod
* Dele denne giveaway på jeres blog enten i et indlæg eller på jeres forside af bloggen (Send link) = 1 lod

I kan altså deltage med i alt 4 lodder.
Denne GiveAway vil køre indtil 30 November 2012. Altså lidt over en måned. Så del den gerne med så mange som muligt.

26 kommentarer:

 1. Jeg har en iPhone 5, og jeg kan klart anbefale dén. Hvis man har 4'ern og 5'ern ved siden af hinanden er der så stor forskel, bare man trykker på ''hjem-knappen'' - grafikken er så meget bedre i 5'ern. Den tager helt fantastiske billeder, og jeg elsker de flotte billeder man kan tage med den - det ligner på ingen måde mobilbilleder.
  Alt i alt er det bare en bedre telefon, end 4'ern. I starten havde jeg den holdning, at min 4'er egentlig virkede fint, så jeg ville bare beholde den, men da min mors kom ind af døren indså jeg, at sådan én måtte jeg også eje. :)

  Jeg deltager med 1 lod, min e-mail er: anna-shields@hotmail.com :)

  behindannaseyes.blogspot.com :-D

  SvarSlet
 2. Jeg har en Iphone 4S - En Iphone er en fed mobil. Nem og bruge .

  Twitter er delt håber dette er rigtig url https://twitter.com/Annafiee/status/261189249251016705
  Facebook også http://www.facebook.com/SilentgirlDk

  xoxofiee@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg har en iPhone 4s og har aldrig været lykkeligere.. desværre smadrede min telefons skærm FULDSTÆNDIG allerede 1,5 uge efter jeg købte den, uden jeg faktisk er sikker på hvordan.. men klart fordi jeg ikke havde et cover omkring til at beskytte den.. det jeg har nu er rigtig slidt, og går fra hinanden konstant men får aldrig taget mig sammen til at købe et nyt.. :-P

  SvarSlet
 5. Hej :)

  Jeg har en iPhone 4. Jeg har aldrig haft en iPhone før, men da jeg prøvede min venindes 3GS, vidste jeg det var sådan en jeg skulle have. iPhonen er den mest fantastiske smartphone der nogensine er lavet. Når man først har haft sådan en, kan man ikke bruge en anden, da de ikke lever op til den. Den har det hele.

  Delt på -
  Twitter: https://twitter.com/DogPawDK/status/261537331570421760
  Facebook: https://www.facebook.com/#!/sukiyo/posts/223724424424854

  Mvh. Nanna Stensgaard Carlsen
  - sukiyo@live.dk

  SvarSlet
 6. Jeg har en iPhone 4, som jeg er super glad! Jeg har haft iPhone i 4 år, og det er simpelthen bare den bedste telefon! Det hele er let og overskueligt at finde rundt i og det går generelt bare hurtigt, hvis man vil fra det ene app til det andet. Da jeg en kort periode havde en almindelige Nokia telefon, var jeg lige ved at smide den ud, da jeg blev så frustreret over, at den var så langsom.

  malikahwc@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne deltage med et enkelt lod :) Jeg har en iPhone 4, og jeg skal aldrig have det anderledes! En nyere model ville selvfølgelig ikke være dårligt, men jeg skal aldrig havde andet end iPhone! Jeg har alt, hvad jeg behøver, i den (musik, telefon, internet osv.), designet er lækkert og så er den i mine øjne bare kilometer længere fremme end alle de andre smartphones.

  SvarSlet
 8. Hej
  Jeg vil gerne deltage med et enkelt lod.
  Jeg har en Iphone4s som jeg er meget glad for - Især kortfunktionen er meget bedre end den man får i Iphone4

  SvarSlet
 9. Et lod til miiig :D
  Har en Iphone 4 og den er rigtig god som den er, hvis man vil have de nyere er det enten fordi de er nyere eller er en smule forbedret! Den almindelige 4 er ligeså god og virker som den skal og man kan en masse med den :)

  Hejdinorup@hotmail.com

  Knus fra Hejdi

  SvarSlet
 10. Uuh lækkert! Jeg har en iPhone 5 og elsker Tezzo´s klistermærker :)

  SvarSlet
 11. Ahh, lidt trist at jeg ikke har vundet noget øv øv. Må vi se hvornår du laver sådan en primær igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad mener du? Denne kører da indtil d. 30 november så det kan du da sagtens nå (:

   Slet
 12. Jeg har en iPhone 4 og jeg er rigtig glad for den. Det er nemt at finde ud af, og den har aldrig fejlet noget. :-)
  Har delt indlægget på facebook, men ved ikke hvordan man linker til opslaget. :s
  2 lodder.

  mia.thoegersen@hotmail.com
  xx

  SvarSlet
 13. uh lækkert, konkurrencer siger man aldrig nej til :-)

  Linker til konkurrencen på twitter også, så 2 lodder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en 3GS, den er super fin, men synes da de skal købe en nyere iphone, hvis de har pengene til det ;-)

   Slet
 14. Jeg har en iPhone 4's, og jeg synes den fungerer optimalt. 5'eren er jo det nyeste ny, og sikkert super lækker, men jeg synes den er på grænsen til at være for stor. iPhone 4's passer i størrelsen, og har virkelig god grafik. Billederne er også i god kvalitet, hvilket jeg synes er vildt fedt da jeg ikke er indehaver af et godt kamera. Udover det er iPhone 4's jo også billigere end 5'eren - win! Har haft en HTC Wildfire som jeg også var rigtig glad for, men den kan på ingen måde måle sig med iPhone! Jeg er alt i alt virkelig godt tilfreds med min mobil, og har ikke planer om at skifte den ud før den går i stykker. Den fungerer optimalt!

  Min mail er: mariejosiasen@hotmail.com

  Knus Marie
  - mariejosiasen.blogspot.dk

  SvarSlet
 15. Jeg har en iPhone 4, og den er jeg rigtig glad for. Jeg bruger den til facebook, twitter, mail, nyheder, spil, youtube, ja der er jo snart ikke det, man ikke kan med en telefon i dag, det er lidt vildt. Det er jo ikke den nyeste model, men den virker og kan det den skal kunne. SÅ kan da anbefale den, hvis man vil have en telefon, der kan lidt af det hele.

  pernille_kjaer @ yahoo.dk

  SvarSlet
 16. Jeg har en iphone 5 og jeg er SÅ glad for den! Den er lækker, brugvenlig og så virker den bare :) hele systemet er så naturligt og nemt at sætte sig ind i.
  Line
  madmedhjertet@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg har en iPhone 4,og er glad for den. Jeg bruger den til alt, nærmest som en slags lommebog. Jeg har haft Iphone de sidste 2-3 år og vil ikke have andet, da manden også har Iphone og vores hands free i privatbilen er til Iphone, og vi bruger imessage til at skrive sammen (gratis at sende beskeder. Jeg vil mene at skal man have en iphone hvis man vil have en tlf. der er brugervenlig, men igen samg og behag.

  Deltager med et lod. Har dig på twitter

  SvarSlet
 18. Jeg vil meget gerne deltage med 3 lodder.
  Ligge en kommentar, har linket på min blogs facebook side, samt i min sidebar.
  Link til facebook siden: http://www.facebook.com/DyregladPige?ref=hl

  Jeg har en Iphone 4, og den er jeg rigtig glad for.
  Jeg synes, skærmen er stor, og det kan jeg godt lide, og den er god til at gå på nettet med, og så kan jeg bare godt lide udsendet(: Men det er forskelligt fra, hvad man ønsker sig af en telefon, men jeg er meget tilfreds med min(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 19. Jeg deltager med 2 lodder,delt på facebook,jeg har en Iphone 4,den er jeg rigtig glad for,den er brugervenlig,nem at finde ud af,har mange app.et godt styresystem,haft den i 2 år,og aldrig haft problemer med den,så hvorfor skifte den ud. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg deltager med 2 lodder
  - Camilla Madsen
  camilla_madsen_2405@hotmail.com

  Har en iPhone 4S - fordi jeg kan...

  SvarSlet
 21. Kom glad med flere af den slags konkurrencer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal gøre mit bedste for at finde en sponsor der passer ind. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)