Odensetur

Har været på spontan tur til Odense i dag. Ville ind og kigge efter noget i Panduro, men fandt det ikke. Men til gengæld så fik jeg langt om længe prøvet det der "Bubble tea" som jeg har læst flere blogge om, såå... prøvede både en fresh tea og en milk tea. Foretrækker fresh tea. Men de der pobbles er simpelthen for sjove. Det er ikke sidste gang jeg prøver det. :P

Derudover fik jeg fortalt at der var åbnet en ny makeup-biks derinde og HOLD DA FREAKING FUCKING OP!!!!! JEG VIL ARBEJDE DER!!! OG EJE DET HELE!!!! Jeg forelskede mig med det samme. Butikken hedder CoolCos og ligger i Rosengårdscentret.
Jeg har allerede 4 ting jeg skal have fundet penge til derinde, da det faktisk også er overraskende billigt. Jeg har siden jeg var teenager været på jagt efter en mascara der havde den samme grønne farve som den jeg brugte meget dengang, uden held. Eller har fundet end før, men den kostede omkring de 400kr og det nægtede jeg at give for en. Og hvad finder jeg inde i denne? DEN MASCARA!!!! Eller i hvert fald en med den rigtige farve. Og så kun til en 50'er! Aih men for fanden da! Og der er 2 mere jeg gerne vil have. Der er sådan en orange jeg gerne vil have og en.... ikke pink men heller ikke lilla, men en mellemting. Super fed farve. Så det er i hvert fald 2 ting jeg skal have fundet penge til. Og så var der en eyeliner og en øjenskygge jeg bare må eje. Såå... Og så dukker der sikkert mere op næste gang jeg kommer derind, da jeg jo så opdager alt det jeg ikke gjorde i dag. :P Ja jeg ved det godt. Jeg er tosset med det makeup. Jeg kan simpelthen ikke lade være. Men når man går så meget op i det, så er det altså en drøm med sådan en butik.
I kan lige få lov til at se den her sammen med de 2 gratis lipglosses der fulgte med når man blev medlem:

Men ja.. Super hyggeligt var det altså. Håber jeg i november kan få råd til at bruge lidt penge på det andet jeg gerne ville have derinde. Nu er jeg jo blevet medlem, såå... :P Aih men jeg kan næsten ikke få armene ned. Sagde også til dem at de meget gerne måtte ringe hvis de stod og manglede en derinde. (;
Mødte også en af mine gamle VUC-buddies fra Svendborg derinde. Hvor var det dog dejligt at hilse på ham igen. Håber snart vi finder ud af en dag vi kan ses. Kunne være så hyggeligt. (:

Sidder nu og overvejer at smørre mig nogle rugbrødsmadder til aftensmad og så komme igang med lektier til i morgen inden jeg skal ind og tælle får. Synes godt nok at det sidste af dagen er gået stærkt. Så det bliver rart med weekend efter i morgen hvor jeg kan få fikset lidt husligt så jeg kan være MIG hele weekenden og tage vare på mine egne interesser. Har i hvert fald nogle ting jeg gerne vil have lavet, såå... det bliver rart. (:

Hygge alle sammen. (:
Published with Blogger-droid v2.0.9

5 kommentarer:

 1. Feeeedt fedt fedt !
  - Nini & Kathrine

  SvarSlet
 2. Bubble tea!! <3 Passion Fruit Bubble Tea er noget af det bedste der findes på denne jord! =D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøvede kun en med ananas og en med chokolade :P Og så forskellige kugler. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)