Endnu et par solbriller fra Sunglassesshop

Så har jeg modtaget endnu et par solbriller. Desværre er det ikke dem jeg valgte, men... tja. De er med solbeskyttelse som de andre jeg valgte. De andre var med blåt glas i brillen og dem ville jeg virkelig gerne have haft, men disse er også fine. Det er slet ikke det. De er bare sorte som de andre jeg fik første gang og det er lidt ærgeligt.

Jeg er ret glad for denne form for solbrille. De findes i mange forskellige mærker, men selve formen på brillen, som hedder Aviator, er den jeg oftest går efter. Dog ville jeg gerne have et par ægte Ray Bans men de er virkelig dyre. Så derfor er det rart at der findes billigere udgaver af dem, så jeg i det mindste kan have nogen der minder lidt om. (:

Hvis I gerne vil se de første par jeg fik så kan I finde indlægget her: "Skønne solbriller fra Sunglassesshop"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)