Nu er mit kostume 90% klar til fredag

Ja vi er en smule forsinket på skolen når det kommer til Halloween-fest, men det er også kun fordi de var så dumme at holde en høstfest kort tid inden Halloween. Men jeg fik dem overtalt til også at holde en Halloween-fest. :P Vi skal holde den på fredag. Kostumet er så lavet nu og makeuppen skal testes i morgen så jeg ved nogenlunde hvordan jeg skal have det. :P Skal nok tage billeder. Men her ser I lige det af kostumet jeg skulle have lavet så det kan nå at tørre.

2 kommentarer:

  1. Glæder mig til at se dig i hele dresset.. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tager nok ikke selv billeder - medmindre der bliver tid til det - ellers skal det være hvis der bliver taget billeder nede på skolen. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)