Studs And Spikes

Mode-boomet med nitter på alt har virkelig taget fat. Tøj, tasker, punge, mobil covers og sko kan købes rigtig mange steder med disse nitter i alle mulige former og størrelser. Dem man ser oftest er pigge, runde og de firkantede. De runde ser man ikke så tit længere, men de er dog stadig at finde.
Noget nyt som er kommet er nitter med dødningehoveder. Dem synes jeg virkelig er fede, da det er anderledes og der er et eller andet ekstra råt over dem. Derfor synes jeg at disse støvletter er virkelig fede.
Dog skal man virkelig punge ud for at få sig et par af disse vist foroven, men der findes også nogen der er billigere forskellige steder, men disse er ret fede.
Jeg er ikke typen der kan gå med sådan nogen uden at det virker totalt forkert, men der er mange der virkelig kan få disse til at se fede ud sammen med noget fedt tøj og fede tasker og smykker.

Det er også blevet rigtig moderne at have pigge på pumps. En lidt farlig trend synes jeg for stiletter er i forvejen farlige og fulde kvinder i dem med pigge kan være en farlig coctail i byen. :P Men fede det er de altså.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)