Dagens Julegæst - 19 dec

1. Navn: Maiken

2. Blog: www.maikenp.blogspot.com

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Jeg ELSKER julen, og det er klart mit favorit tid på året. Jeg er en af dem der ser julekalender året rundt, høre julemusik og jubler når forretningerne pynter op og finder deres julevare frem, allerede i oktober :)

4. Hvor skal du holde jul i år?
Jeg skal holde jul hos mine forældre her i Skagen. Sammen med mine bedsteforældre og mine søskende. Det glæder jeg mig altid til. Vi holder traditionel jul med gaver, and, flæskesteg, brunede kartofler, slik, sang og risalamanden. Som jeg i øvrigt altid står for. Det er mit speciale :)

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Mit højeste ønske kan jeg ikke sige højt her, men af gaver har jeg blandt andet ønsket mig en printer og en mp3 afspiller. Men der står også neglelak, DVD serier og makeup børster på listen. Derudover er jeg lige flyttet fra min kæreste gennem 8 år, så jeg mangler en masse praktiske småting. Jeg kan altid finde på en masse jeg ønsker mig, og er aldrig en af dem der siger "jamen, jeg ønsker mig ikke noget"

6. Håber du på sne i december?
Selvfølgelig! Jeg har altid haft det sådan lidt, at det bare ikke er rigtig jul uden sne. Jeg elsker sne! Elsker at se det glitrer og knirker under mine fødder, når man går på det.Elsker at knuge det mellem mine fingre. Det er en lykke følelse for mig.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg ved ikke om jeg går meget op i det, men jeg holder da af at se julepynten pynte herhjemme, og jeg glæder mig hvert år til at finde pynten frem. Jeg pynter som regel op sidst i november. Men sommetider kan jeg bare ikke vente så længe og så kommer det op allerede i starten af november. Jeg kan godt li ældre ting, der oser langt væk af nostalgi og historie. Feks. har jeg en nisse i gibs, som min oldefar lavede det år jeg blev født. Men favoritten må være ting der glimter. Glitre eller lyser det, så er jeg solgt og det skal hænges op i mit hjem. Især mine juledekorationer. De bliver overhældt med glimmer, så det kan ses i skæret fra flammen. Det elsker jeg.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Jeg tror ikke at jeg kan vælge en speciel ting. Det er hele sammensætningen... og stemningen. Roen julenat er noget af det bedste jeg ved. Man er stopmæt, glad og man har været sammen med sin familie.

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
igen, jeg er meget tro mod det traditionelle, så jeg har ikke nogle traditioner der stikker ud fra resten af landets befolkning.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Hjemmelavede ting er altid et must. Lav dit eget julepynt, dine egne julekranse og dine egne julekort. Det er SÅ meget federe at få et kort man kan se der er hjemmelavet og man har brugt lidt tid på, end et der er købt.Jeg hæklede feks mine til og fra kort sidste år, og det bragte glæde. Det gælder også maden! Æbleskiverne og småkagerne er altså også bare 100 gange bedre, når det er hjemmelavet. Så kodeordet må være hjemmelavet!

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Pas på jer selv, værn om kærligheden og smil til andre! Værdsæt hvad du har, inden du mister det. God Jul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)