Juletagging - 10 tilfældige facts om dig selv

1: Jeg er en utroligt stædig person. Har jeg sat mig noget for, så gør jeg utroligt meget for at få det ført ud i livet. Såsom disse dage hvor jeg er igang med ændringer på bloggen. Har brugt hele dagen på at redigere mine kategorier, som jeg endnu ikke er færdig med, men som jeg håber jeg bliver i morgen.

2: Jeg hader når folk tror de er så meget bedre end andre. Men det gør bare det hele det sjovere når jeg senere står og kan holde ryggen rank når de finder ud af hvor meget fejl de tog.

3: Jeg er rigtig dårlig til rent faktisk at ligge mig til at sove når jeg går i seng. Skal liiiiiiiige tjekke Twitter, Instagram og se om der er lidt der skal fikses i spillet The Tribez på mobilen. :P

4: Jeg kan altid spise is. Også selvom jeg er utroligt mæt. :P

5: Jeg har planer om at skulle være totalt glitter-glitter nytårsaften. Mangler bare at finde en hat som jeg gerne vil have. Har jeg ville have i mange år, men det kunne være det var nu jeg skulle finde den.

6: Jeg er blevet forfærdelig afhængig af cola. Men det hjælper lidt at den står på billig-cola lige pt, for så bliver der ikke drukket så meget af det.

7: Jeg er mange gange for ivrig når jeg sidder og skriver på computeren og telefonen og så bliver jeg voldsomt irriteret når jeg rammer tasterne forkert og skal slette hele tiden. :P

8: Jeg håber virkelig at vi når at få sne inden juleaften. Nu har jeg nemlig sat næsen op til det.

9: Jeg kan godt lide at se julekalender på TV i julen selvom jeg ikke er et barn længere. :P

10: Jeg har juleferie efter i morgen. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)