Dagens Julegæst - 23 dec

1. Navn: Anne // Ande

2. Blog: Jeg har bloggen www.ande.dk som dog står lidt på standby!

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Mit forhold til julen kan mest beskrives som et lille barn der er utålmodig en hel måned :) Jeg elsker julen .. og alt der høre med.. Hyggen når det bliver mørkt, lys i vinduerne, skrive ønskelister,julemaden og frokosterne, de klassiske julefilm og kalendre i tv, lave julepynt, julegaveshoppingen og finde lige DET som man ved ens familie vil elske. Ikke nødvendigvis noget fra ønskeseddlen. Vil beskrive mit forhold til julen som AFHÆNGIG!

4. Hvor skal du holde jul i år?
Vi har snakket om at holde det her hos os. Det er Ibens 2. jul og så regner jeg med at invitere "bedsterne" og "farmserne" , Faster og oldemor .. Så vi bliver 9 :)

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Når man får børn synes jeg lidt at gaverne til mig som forældre, ikke betyder nær så meget som de har gjort. Har selvfølgelig en liste hvor der både er DVDer, figure fra Medusa, en Kitchen Aid, Svaler fra Liebe, Penge til stole .. og andre lidt nips man ikke KAN undvære :) Men kan bedre lide at give gaver end at få ..

6. Håber du på sne i december?
Sne kan være en satan da der altid følger is med. Elsker sne. Der er sådan en ro når det sner og lyden af fodtrin i sne er fantastisk.

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Jeg pynter sådan op moderat .. Ikke Gertrud Sand - style og hader generalt for mange nisser .. Og især strikkede nisser!! Men juletræet bliver de 2+ meter med gammel julepynt som vi plejer :)

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Jeg glæder mig til hele selve dagen! At stå op og fise på sofaen med dynen og tænde for juletegnefilmen, lægge gaver under og hygge med julemaden, se Disneys juleshow , den gode mad og hyggen om pakkerne som godt kan tage til midnat :)

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi har en tradition med at 1. søndag i advent får vi små pakker og spiser morgenmad sammen og laver juledekorationer. Senere i måneden har vi en dag med marcipan-konfekt hygge. Da jeg var mindre var en af traditionerne at fra 14dec måtte vi sætte pussen i vinduet (hjemmeskoen) så stod den der bag gardinet og næste morgen lå der en gave i hvis man havde været sød. Man kunne være uheldig at man ikke havde og der så lå en kartoffel :/ En slags pakkekalender dog mer spændende :)

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Jeg skal netop igang med noget selvhærdende ler hvor jeg vil lave ophæng/gavemærker ala disse.

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Jeg vil da ønske alle der læser med en fantastisk jul. Og huske gamle traditioner samt lave nogle hyggelige nye hvert år :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)