Dagens Julegæst - 3 dec

1. Navn: Kathrine Madsen /Trinne

2. Blog: www.trinnes.blogspot.dk

3. Hvordan er dit forhold til julen?
Mit forhold til julen er rigtig godt, jeg har altid elsket julen trods kulden. Jeg er egentlig sommer-menneske, men julen er så dejlig fordi det er hyggeligt, man varmer sig og kommer i tanke om hvor meget man holder af hinanden og værdsætter hinanden.
Da jeg var lille glædede jeg mig altid helt sindssygt til december. Jeg glæder mig stadig men efter jeg er blevet større er glæden ikke helt den samme og det synes jeg faktisk er rigtig ærgerligt.
Jeg elsker julen fordi det er hjerternes og kærlighedens fest, vi giver hinanden gaver, men ikke for det materielle, men fordi det er tanken der tæller. det er hvertfald derfor jeg gør det.

4. Hvor skal du holde jul i år?
Det skal jeg derhjemme sammen med familien, mormor&morfar og min moster.

5. Hvad er dit største julegaveønske?
Nogle ting til når jeg flytter hjemmefra, hvilket jeg regner med at gøre til sommer, så gode ting til det er bestemt øverst på listen :)

6. Håber du på sne i december?
ALTID ! det er ikke rigtig december hvis der ikke er sne, jeg synes kun det gør det hele hyggeligere, igen trods kulden :i
og der SKAL være sne juleaften, ellers er det helt forkert !!
jeg elsker sne, men hader regn .. og det er fordi sne er hyggeligt, det er regn ikke altid :)
og sne er så smukt og fredeligt, det giver naturen en helt specielt stemning, morgener med sne får mig altid til at føle naturen holder vejret, for hvis den ånder eller nyser ryger det hele ned ..
jeg elsker det, det er meget specielt for mig :)

7. Går du meget op i at pynte dit hjem/værelse op til jul?
Meget og meget det ved jeg ikke, sidste år gjorde jeg ikke det store ved mit værelse, men regner kraftigt med jeg kommer til det når jeg flytter, så skal der helt klart pyntes op
førhen havde jeg min egen julekasse med pynt, hvor jeg gik amok nede på værelset, men nu er det mest ovenpå, sammen med min mor - det betyder stadig lige så meget for mig som før, vi pynter altid op eftermiddag/aften inden 1. december . så der er flot til den første dag. elsker den tradition.

8. Hvad glæder du dig allermest til juleaften?
Maden, samværet og selvfølgelig gaverne?
men maden har meget høj prioritet ved mig, elsker mad og specielt rigtig god mad. men samtidig er det en dag hvor alle ens med mennesker er i en bestemt stemning, eller et bestemt humør, som kun kommer juleaften ..
Man er så fuld af kærlighed - sådan har jeg det hvertfald :) !

9. Har I nogle faste juletraditioner? (Fortæl gerne)
Vi pynter altid juletræ sammen og vi har hver et stykke guldbelagt pynt vi selv bestemmer hvor skal være og ingen andre hænger den på. ud over det har den yngste altid sat stjernen på. Vi pynter op dagen for d 1. december.
Min mor laver altid sådan nogle "klumper" med cornflakes, der er overtrukket med chokolade. Men da hun har brækket ryggen og ikke kan holde armene så længe og bruge dem så længe har jeg overtaget. nu sørger jeg for dem :).
Selvom vi er så gamle alle 3 som vi er nu (mig, min lille bror og lille søster) så har vi hver sin "sok" eller "pose" vi får advents gaver i. dem hænger vi også selv op.
Vi får and. eller gås. det er en meget fast tradition. det har vi indtil videre aldrig lavet om på hvis vi har været hjemme.
Så har vi stort set altid været til julefrokost hos min mormor og morfar d. 25. december .
men det er ved at være en lidt on-off tradition i takt med vi bliver flere og flere og mine bedsteforældre bliver ældre. men det er en ting jeg forbinder meget med min jul.

10. Har du en kreativ juleidé du gerne vil dele?
Sne-landskab. det har vi også altid haft, den kunne faktisk godt stå under traditioner, men nu står den her :)
- vi bygger vores eget landskab på en hylde, med vat som sne og så huse med elektrisk lys i. vi synes det er hammer hyggeligt ! ..
Så har vi en masse figurer vi stiller i landskabet, spejle som frosne søer og jeg skal komme efter jer ! ..
elsker det

11: Har du en julehilsen du gerne vil give ud?
Ja, det har jeg.

Jeg ønsker jer alle sammen, en fantastisk hyggelig, og dejlig December måned,
og selfølgelig en lige så dejlig og fantastisk juleaften.
Et godt nytår, og alt held og lykke i fremtiden !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)