Juletagging - Julen - hvad skal du lave?

Jeg skal hygge mig i julen. Alle de sure juleindkøb osv er blevet ordnet så det er ikke julestress jeg får. (: Ellers står den på skole og hygge med familien. Denne weekend er det udelukkende familien det handler om. I går var jeg sammen med min tosset kusine. Vi var nede i byen for at fikse det sidste til min intro til advent og i dag har vi været nede og shoppe julegaver. Lige nu sidder jeg ude hos mine forældre. Der er noget familiespisning så vi bliver lidt stykker og skal spille pakkeleg. Bliver super hyggeligt. (: I morgen skal jeg vist igen herud til noget julehygge. Så det er bare jul jul jul i denne weekend. Dejligt.
Published with Blogger-droid v2.0.9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)