Nu er det for alvor blevet for koldt for mig

Nu er jeg jo typen der slet ikke ejer skyggen af hvad der ligner en jakke. Jeg har en hættetrøje ned lynlås foran som jeg bruger som "frakke". Har jeg en jakke på så får jeg det simpelthen for varmt. Det er som at sidde i en sauna fordi jeg føler mig lukket inde. Men det er altså ikke længere nok. Trøjen som jeg har brugt i et par år nu og som jeg brugte sidste vinter, er blevet så tyndslidt at den ikke rigtig har så lang tid at løbe på længere. Desværre. Og jeg har virkelig ikke råd til at købe en ny.

Kan nu heller ikke finde nogen som minder om uden at der er mystiske tryk på foran, eller også mangler de en lynlås foran. Har jo godt nok syet mig selv en poncho for noget tid siden, men den er på ingen måder varm nok til vinter. Så jeg er virkelig ude og skide lige pt. Har været inde og kigge på zalando.dk, og har fundet denne som I kan se på billedet.

Den er ikke så dyr, men mangler en lynlås (dette kan dog godt undværes så længe hullet til hovedet er stort nok) og så er den kun i en ministørrelse lige pt. Så det er virkelig ærgeligt. Men det er noget alla denne som jeg er ude efter, eller en med lynlås. Gerne en med lidt for i, men ikke et krav. Den skal bare være som min tidligere var i starten. :P Men det er nok en længere jagt jeg må ud på.

4 kommentarer:

 1. http://www.hm.com/dk/product/94136?article=94136-A#article=94136-A
  Jeg har 2-3 af disse sorte hættetrøjer fra H&M som jeg er fint tilfreds med, hvis det nu er :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bare størrelserne hos H&M er så små i deres tøj. /: Jeg skal bruge den som frakke så den skal være stor nok til at jeg kan have alm tøj på indenunder og gerne lidt kraftig i stoffet så jeg ikke fryser. (:

   Slet
 2. Hvad med H&M's herre afdeling? http://www.hm.com/dk/product/06278?article=06278-A
  De har pænt mange lækre lige fortiden, og de er jo gerne lidt store end kvindemodellerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg leder efter en sort og simpel trøje. Har fundet en men den er lige tynd nok (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)