Girls gone wild

Hai alle I skønne mennesker. Det har indtil videre været en forrygende hyggelig dag. :P Blev hentet af en veninde 11:30 hvor vi så kørte ned på skolen for at aflevere min SSO-opgave. Dejligt at få den ud af verden. Lige efter kørte vi forbi OK-tanken for at hente en pakke der lå og ventede der på mig. Der kommer et indlæg hvor jeg viser hvad det er i morgen.
Derefter kørte vi ned i Fakta for at mødes med endnu en veninde. Vi skulle lige ind og handle til noget hygge og aftensmad. Vi skulle nemlig lige have en kemi-rapport ordnet. Desværre skulle den ene køre omkring kl. 15, men vi sidder nu 2 tilbage og er godt mætte og nyder lidt mokaï. :P Totalt hyggeligt. Vi lader lidt op til næste weekend hvor hende der kørte tidligere skal fejres på hendes fødselsdag. Hold nu op hvor jeg glæder mig. (: Håber at vi kan gentage succesen fra nytår. *Hehe*

Og så varer det ikke længe inden jeg skal lave noget crazy med håret. Bliver SKØNT!!! Og så har det kun kostet 23kr. Så må det briste eller bære. :P Glæder mig til at være lidt anderledes igen nu hvor så mange er endt ud med at have dipdye.

Nå, jeg vil smutte igen. :P Vi sidder lige og har lidt skæg med online-chatsider. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)