SSO færdig - Andre afleveringer næst

Fik langt om længe printet min opgave ud, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet. Nu mangler jeg bare at få den afleveret i 3 eksemplarer i morgen. Derefter står den på kemi-rapport med et par af tøserne nede fra skolen og senere i morgen hygge som fejring af min afsluttede SSO-uge og at vi selvfølgelig får afleveret vores kemi-rapport til tiden. Så mangler jeg kun 2 engelsk-stile og en geografi-opgave som vi åbenbart også snart skal aflevere. Så der bliver ikke rigtig lavet så meget andet end det de næste par uger. MEN! D. 9 februar SKAL vi altså lige fejrer fødselsdag for en af tøserne. :P Det bliver så hyggeligt og jeg har valgt at vi gør det hos mig, da vi så ikke skal hen og sende nogle forældre i byen osv.

Og så ser jeg virkelig frem til vinterferien kommer. Den bliver sikkert brugt på afleveringer jeg er bagud med, men så bliver de da ordnet. Utroligt så hurtigt man kan komme bagud med den slags. :P Og jeg er især god til det. Jeg plejer ellers altid at være i utroligt god tid og får afleveret længe før deadline, men hold da op hvor er jeg faldet af på den de sidste par år. :P Ikke godt GiZ, simpelthen ikke godt.

Der er stadig problemer med miinto-sagen og jeg ved ikke om det bliver smertefrit at komme igennem det, men jeg kræver at det skal løses og at jeg ikke bliver snydt for de penge jeg har til rådighed. Havde jo egentlig håbet at kunne skrive nogle gode indlæg om de ting jeg fik købt, men nu er der efterhånden ikke mere derinde jeg gider have. Så ved ikke helt hvad jeg gør. Men jeg kommer ikke videre i sagen før i morgen åbenbart. Utroligt at det skal tage så lang tid for dem at gøre godt igen.

Én positiv ting er der dog sket i dag. Fik købt en - lidt meget - forsinket fødselsdagsgave til min søster, som nu er på vej til hende. Håber hun bliver glad for den. (: Og så vil jeg nyde en bog inden sengetid i dag. Trænger til at læse noget fiktivt og fantasifuldt. :P

Håber I andre har haft en god torsdag. (:


2 kommentarer:

 1. Det er simpelthen typisk for dig selv at lægge en kreativ hånd må noget så "kedeligt" og "mekanisk" som en større skriflig skoleopgave :P

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. *Heheheheh* Nemlig ja :P Håber bare at det ikke trækker ned.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)