Vi fik mere end hvad vi havde regnet med

Simon Talbot dukkede rent faktisk op. Jeg sad lidt og tvivlede efter de havde vist 2 kortfilm gymnasiet havde lavet og efter en af eleverne gav et musiknummer, men vupti! Der var han. Og hold nu op hvor er den mand dog underholdende. Hvor er jeg dog glad for at Katrine og jeg valgte at blive efter skole og snige os ned i kantinen og sidde ved de bagerste borde.

Da vi så stod oppe ved vores egen afdeling og var på vej ud til bilen kommer Simon pludselig. Han skulle så selvfølgelig også ud til sin bil. Fik spurgt ham om jeg lige hurtigt måtte få hans autograf og det måtte jeg så godt. Han tilbød så også at jeg kunne tage et billede sammen med ham - den havde jeg virkelig ikke set komme, så jeg takkede ja tak og fik disse sammen med ham. (: Det ene tog Katrine og det andet tog jeg lige hurtigt med det forreste kamera på mobilen. Det er derfor de er så grynede. Typisk mobil der er ved at løbe tør for strøm og et mørkt lokale. Så bliver de altså bare ikke særligt gode. Men det var det eneste jeg lige havde ved hånden. Men værst er dog at jeg ligner en hvalros på dem, men wtf! Jeg er en kraftig bygget kvinde og det må folk leve med. :P

Vi snakkede så lige med ham bagefter også, og jeg er virkelig positivt overrasket over hvor skøn en person han er. Han er totalt nede på jorden og totalt rar at snakke med. Bare det at han tager sig tid til at stå og hyggesnakke med os, er virkelig positivt hvis I spørger mig. (: Så jeg har haft en virkelig lækker eftermiddag. (:

4 kommentarer:

 1. For det første, fedt fedt fedt at du så personligt et møde med Simon Talbot. Han er en fantastisk komiker :)

  Og for det andet, wow, hvor dit nye design føles bart, nu man har vænnet sig til dem med vektor-grafikken. Men det minder om din SSO opgave (^_^)b

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er en fantastisk person (: Blev vildt overrasket over at han standsede op for at snakke med os.

   Ja det er ret nøgent, men jeg er lidt handicappet design-mæssigt nu hvor min computer gik bort ved døden her lørdag. ),: Så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. For jeg har ikke råd til en ny og skal finde 8000kr til sommerferien da jeg ikke får penge der, og den eneste måde jeg kunne tjene lidt ekstra på var at lave designs osv, og det er nu slut.

   Slet
 2. Fedt at du mødte ham bagefter, er helt vild med ham, han er virkelig en god komiker! :-)
  Og kan rigtig godt lide dit nye design! :-)

  ablondemess.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var også lidt overrasket over at det faktisk skete. (:
   Mange tak. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)