Rock-Chick

Jeg elsker den lidt rå stil som sko med nitter og spikes, læderjakker og tasker med det samme. Der er bare et eller andet over den stil som tiltaler mig. Jeg har ikke selv den stil, men hvis jeg kunne bære den, så kunne I godt regne med at jeg var med på den bølge.
Derfor er jeg helt skudt i disse støvletter tilgængelige på Spartoo. Hold nu op hvor er de fede! Der er godt nok også støvler med nitter osv, men nu kan jeg ikke gå med ret lange støvler pga. mine voldtagede lægge som kun er blevet større efter jeg havde intens træning på dem da jeg gik til fodbold i mine teenageår. Så derfor er det støvletter jeg kigger efter når jeg kigger efter støvle-lignende sko.
Har også set et par ballerinaer med nitter, men jeg er ikke så god til ballerinaer, så dem holder jeg mig gerne fra. Og sneakers med nitter synes jeg er lidt fail. Der hører de sig altså bedst hjemme på støvler og støvletter.
Så nitter på sko, tasker og lidt på en læderjakke så er man godt på vej til at være en rock-chick (:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)