Mit næste par sneakers bliver....


DISSE! Aih men se dem lige! :P De er jo lige i mine farver. Både den grønne og den blå præger denne lækre sneakers. Og jeg har ingen sko som har de farver. Eller jo jeg har et par tå-split-sandaler i grønne, men her har jeg begge farver! Aih men det bliver jeg da nødt til. :P Så nu ved jeg da hvad mit første gavekort i denne omgang skal gå til. :P Hold da op hvor jeg dog håber at de stadig er på lager når vi når slutningen af denne måned.

De er af den model der hedder "Shape-Ups" og skulle være nogle super lækre løbesko. Dog løber jeg ikke selv, men når jeg går så meget som jeg gør, så kunne de være fantastiske! Ja jeg har altså en svaghed for fede sportssko selvom jeg ikke selv dyrker så meget sport længere. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)