Der mangler noget...


Dem der har købt mit spisebord har lige været her efter det. Hold nu op hvor virker her tomt. :P Nu må vi se hvornår jeg får det "nye" (gamle) hjem samt mine über nice stole fra genbrugeren. :P Håber lidt jeg kan få overtalt mine forældre til at hjælpe med at renovere dem da jeg ikke får tid nu hvor jeg skal læse til eksamen fra nu og til 27 juni. *Suk* længe kan jeg altså ikke undvære et. Så nu må vi se hvad der sker.

Jeg vil få ryddet lidt op efter mit besøg og så vil jeg begynde at finde mine ting frem til EPR. Håber I derude har nydt jeres fridage her i Pinsen. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)