♥ Love what you do ♥


Se gerne bort fra at mit tørrestativ står og skriger i baggrunden. :D *Hahahahahahha*

Men jeg vil bare gerne fortælle jer derude hvor meget jeg er taknemmelig over jeres efterhånden mange års støtte, og er glad for at se at der er en god håndfuld af de "gamle garvede" der holder ved. Der er desværre også en del der er faldet fra, som jeg ikke havde regnet med ville gøre det, men pga. folk der har haft ondt i røven er de gået over til fjendens side og det piner mig faktisk en smule. Utroligt at folk kan være så naive. Men det er der ikke noget at gøre ved.
Heldigvis er der så mange nye og fantastiske mennesker som støtter mig og som vælger at være en del af mit online liv. Og jer er jeg virkelig taknemmelig over for. I er fantastiske! ♥

Det havde virkelig ikke været det samme at blogge og have blogget i så mange år uden jer. Og det mener jeg virkelig. Og fordi I er så stor en del af mit liv herinde, så vil jeg være her læææææænge endnu. :P Håber også at jeg i fremtiden vil kunne fange opmærksomheden fra mange flere ved at blogge om flere spændende ting. Så hvis der er noget I ønsker herinde så sig til. (:

Igen. Mange tak!English version:
I just want to tell you out there how much I am grateful for your now many years of support and are glad to see that there are a good handful of the "old ones" who remains.
There are so many new and amazing people who support me and who choose to be part of my online life. I am really grateful to you. You are amazing! ♥

It would not have been the same blogging and having blogged for so many years without you. Because you are such a big part of my life in here I'll be here for a loooooong time. I also hope that in the future I will be able to caught the attention of many more by blogging about more exciting things. So if there's anything you want in here let me know. (:

Again. Thank you!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)