Test - Acne Killer-Mask


Så fik jeg lige tid til at teste den Acne Killer-maske som jeg havde fået lov til at teste fra LuxStyle.dk. Jeg har set rigtig mange skrive om den og har hørt nogle stykker snakke om den, så blev glad da jeg fik besked om at jeg godt kunne få lov til selv at prøve den.

Jeg frygtede lidt at der ville møde mig en skrækkelig lugt da jeg åbnede den første pakke, men blev positivt overrasket over duften. Den havde en skøn og behagelig duft og det er noget jeg virkelig sætter pris på ved en ansigtsmaske. Det overraskede mig så også hvor meget der faktisk var i pakken, for da jeg så hvor tyk den var i konsistensen frygtede jeg faktisk at der ikke var nok til at dække hele ansigtet, men der var lige netop nok.

Jeg lod den så sidde til den var helt tør og begyndte at trække den af. AV FOR DEN! Den tager godt nok ved da. Alle de små fine hår/dun man har i ansigtet bliver i hvert fald trukket med ud. *Hahahaha* Og under næsen og øjnene var det faktisk værst. Men af kom den - efter lidt tid - og huden var bare super blød bagefter. Dog er de steder hvor jeg har psoriasis blevet ømme, men det er jo klart når alle de døde hudceller også lige er blevet fjernet. Så nu må vi se om det giver problemer på sigt eller om det faktisk er med til at hjælpe mig lidt med at få det "ned". (:

Alt i alt er jeg virkelig positivt overrasket over denne maske.English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)