Fine blonder


Jeg ved ikke hvorfor, men der er altså et eller andet ved blonder som fascinerer mig lige for tiden. Altså ikke blonder i hjemmet, men blonder på tøj og sko. Der er faktisk også et eller andet fint over blonder på tasker.

Jeg er især faldet for denne hundedyre poncho af mærket Stella Forest. Den ser super fin ud og er lige tilpas feminin til mig. Den ville være super lækker til en kraftig farvet top eller en i en sart pastel. En skam den koster så meget, for så kunne jeg godt have fundet på at købe den.

Til dem der tør kan man købe sko med blonder. Desværre så er det nok ikke noget jeg kunne finde på, da Cosmo har det med at voldtage mine sko, og hvis han får fat i et par som disse, så er der ikke ret meget blonde tilbage på dem. Men super fine er de altså. (: Er især vild med de fine pumps som I kan se på det sidste billede.English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Hvide blonder er bare lig med sommer, blomster i håret og bare tæer. Det er så feminint, romantisk og fint - og jeg elsker det bare.

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis! :D Ville ønske jeg ikke lignede en kæmpe candyfloss i hvidt tøj ellers havde jeg helt sikkert også masser af det. (:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)